Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

Nova edició del projecte “Treball als Barris” a Olesa de Montserrat22/11/2022

El projecte, que fa deu anys que es posa en marxa al municipi, compta amb el suport tècnic d'orientació laboral, preparació de candidatures i entrevistes de feina, assessorament i formació a les persones en recerca de feina del Nucli Antic.El departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat ha posat en marxa una nova edició del projecte Treball als barris, finançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social-Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE), amb l’objectiu de donar eines i suport tècnic per tal de millorar l'ocupabilitat de les persones en recerca de feina del barri del Nucli Antic, sobretot a aquells col·lectius amb més dificultats d'inserció laboral. Les persones participants en el projecte “Treball als Barris” han d'estar inscrites com a demandants d'ocupació al SOC.

 

Aquest projecte, que enguany arriba a la desena edició al municipi, compta amb una professional que dona suport en tot el procés d'orientació laboral. Carla Alloza, tècnica d’orientació del projecte, ha explicat que “després d’uns anys difícils quant a inserció laboral, enguany ha estat un èxit”. De fet, a la darrera edició, “van participar 133 persones i, d’aquestes, 43 van aconseguir un lloc de treball”, ha dit Alloza.

 

“Treball als barris” ofereix a les persones usuàries un assessorament individual per a analitzar cadascun dels perfils ocupacionals i les seves necessitats per a l’elaboració d'un Pla de Treball personalitzat, millorar el seu currículum, preparar les candidatures i les entrevistes de feina, així com donar informació sobre formacions subvencionades a Olesa i a la comarca del Baix Llobregat, i suport en les gestions amb el SOC i el SEPE. D’altra banda, també s’organitzen sessions setmanals de treball en grup a fi de donar suport sobre els canals de recerca de feina més habituals.

 

Pel que fa a l'oferta formativa de 2023, dins del projecte s'han organitzat els cursos següents: “Alfabetització digital”, un nivell inicial de competències digitals bàsiques; “Sistemes ERP i CRM”, unes de les solucions informàtiques més utilitzades a empreses de l’àmbit logístic per a la gestió de clients i de vendes; “Curs de conducció de carretons elevadors” i “Documentació administrativa de magatzem”.

 

Per ampliar qualsevol informació,  les persones interessades es poden adreçar a Cal Rapissa (carrer Ample, 25), de dilluns a divendres, de 10 h a 13 h, i també els dimarts i dijous a la tarda. També es pot trucar al 93 778 00 50, a l’extensió 3600, o bé enviar un correu electrònic a promocio@olesademontserrat.cat


  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • Telegram_petit.png
  • RSS
  • Youtube-32x32.png
  • linkedin-32x32.png
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
ajuntament@olesademontserrat.cat
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional