Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

Uns 4.100 alumnes d'infantil, primària i secundària han iniciat avui a Olesa el nou curs13/9/2021

Coincidint amb l'inici del curs 2021-2022 l'Ajuntament ha finalitzat les obres de millora dels patis de l'escola Sant BernatUns 4.100 alumnes d’infantil, primària i secundària han iniciat avui a Olesa el nou curs escolar 2021-2021 en els diferents centres educatius públics i concertats del municipi, concretament 2.900 d’infantil i primària, i 1.200 d’ESO. L’arrencada del curs s’ha produït sense cap incidència destacable. 
 
El nou curs s'ha iniciat amb el 100% de presencialitat, amb entrades esglaonades com a mesura contra la covid-19. Com el curs passat, la mascareta continua sent obligatòria a partir dels 6 anys. Les grans novetats són que els grups bombolla es podran barrejar al pati, amb mascareta; i que els vacunats amb la pauta completa no hauran de fer quarantena en cas d'un positiu a la classe. Tampoc caldrà prendre la temperatura a l'alumnat de forma sistemàtica en arribar a l'escola.

 

Enllestides les obres d'adequació dels patis de l'escola Sant Bernat

 

L'Ajuntament d'Olesa va enllestir fa uns dies les obres d’adequació dels patis de l’escola Sant Bernat. Aquesta actuació, impulsada des de la direcció i l'AFA del centre, va ser una de les propostes guanyadores del procés de pressupostos participatius 2019. A causa de la pandèmia de la covid-19, però, les obres no es van poder executar durant l’any 2020.

 

L’adequació s'ha fet en tres espais: l’entrada, el pati d'infantil i el pati de primària. A l’entrada s’ha arranjat el parterre de l’olivera i ara hi ha una gran jardinera amb jocs d’equilibri i plantes aromàtiques. Al pati d’infantil s’ha construït un nou sorral amb jocs didàctics i una pèrgola de fusta. També s'han instal·lat taules de pícnic de fusta i pissarres d'exterior, així com una cuineta de fusta. Finalment, al pati de primària s’ha  arranjat el talús de terres que hi ha a la part superior de la pista. S’han instal·lat taules de pícnic, un escenari, una àgora exterior per poder fer-hi classes, s'ha creat un segon sorral, i s'han col·locat tres pissarres exteriors i baüls de fusta per desar-hi les joguines. A l’hort s’ha fet una remunta de la parcel·la de cultiu actual i una nova jardinera.

 

Actuacions de millora als patis de l'escola Sant Bernat. Setembre 2021  Actuacions de millora als patis de l'escola Sant Bernat. Setembre 2021


  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional