Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

Ja estan obertes les inscripcions als cursos de català de l'Oficina de Català d'Olesa14/9/2021

Les inscripcions del nou alumnat es poden formalitzar fins demà dimecres a través del web www.cpnl.cat. L'Oficina de Català d'Olesa s'ubica a l'edifici de Cal Rapissa, al carrer Ample 25.L'Oficina de Català d'Olesa ofereix, un any més, cursos de català de diferents nivells amb l'objectiu que tota la ciutadania tingui accés a l'aprenentatge del català, ja sigui oral o escrit. Fins dimecres dia 15 de setembre es pot fer la inscripció general a l'oferta de cursos que s'ha de fer a través de la pàgina web www.cpnl.cat on es pot trobar tota la informació per tal de formalitzar la matrícula. 

 

La responsable de l'Oficina de Català del municipi, Assumpta Soler, ha recomanat que si algú ja té decidit que vol fer algun curs que entri a la pàgina web del Consorci per a la Normalització Lingüística (www.cpnl.cat) on ja es pot demanar fer una prove de col·locació o nivell. A més, trobaràs informació sobre tots els cursos que s'ofereixen: generals, complementaris o especialitzats. Pel que fa als generals, es divideixen en nivell inicial, bàsic, elemental, intermedi, de suficiència i superior. 

 

Soler ha destacat que enguany bona part de la formació s'oferirà en línia, amb el suport d'un/a tutor/a i a través d'una plataforma on line. Ara bé, des de l'Oficina de Català d'Olesa de Montserrat han informat que els cursos de nivell inicial i bàsic, eminentment orals, es faran en format presencial. En cas de tenir algun dubte sobre els cursos o la manera de fer la inscripció, Assumpta Soler ha recordat que l'Oficina disposa del telèfon 677 256 442 o del correu electrònic olesa@cpnl.cat.

 

Pel que fa als preus, els cursos dels nivells inicial i bàsic són gratuïts, mentre que la resta oscil·len entre els 25'50€ o els  261'50'€ depenent del nivell i de les hores de cadascun dels cursos. Assumpta Soler ha recordat que hi ha múltiples exempcions amb reduccions del 50% i del 70%. 

 

L'Oficina de Català d'Olesa de Montserrat forma part del Consorci per a la Normalització Lingüística organitza en tot el territori cursos de català per a les persones que volen aprendre a parlar en català amb fluïdesa i correcció i per a les que volen escriure’l adequadament. També ofereix cursos de perfeccionament per a les persones que l’han d’utilitzar de manera excel·lent. Per complementar l’oferta general també ofereix cursos per resoldre aspectes concrets de la llengua i cursos destinats a col·lectius específics.


  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional