Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

El Club Atletisme Olesa presenta les novetats de la cursa del Foc 202111/6/2021

Durant la 14a edició de la cursa del Foc, el club esportiu també organitzarà el campionat de Catalunya de 10Km en ruta. La cursa del Foc es celebrarà els dies 19 i 20 de juny i les inscripcions es poden formalitzar al web www.cursadelfoc.catEl Club d'Atletisme d'Olesa (CAO) ha presentat la 14a edició de la cursa del Foc d'aquest 2021 durant les festes de Santa Oliva en un acte celebrat a l'Auditori de la Casa de Cultura. L'acte va començar recordant la darrera edició de 2019, que va aconseguir aplegar més de 700 corredors/es i 2.000 persones seguint-la, amb un vídeo d’una conversa entre el responsable de l’àrea de rendiment del club, Raül Agudo, i Albert Collado, membre del club que va morir l’any passat a causa d’un limfoma de Hodking i amb l'explicació que el club va tirar endavant una iniciativa solidària en benefici a la Fundació Josep Carreras. Enguany, com a homenatge, la cursa del Foc de 5 km també es diu Memorial Albert Collado.

 

Pel que fa a la cursa del Foc d'aquest  2021, arrencarà a primera hora del dissabte 19 de juny amb la Fira del Corredor i l’entrega de dorsals. Per la tarda, tindran lloc les curses infantils i la milla del foc. A primera hora del diumenge 20 de juny tindrà lloc el plat fort de la jornada: el campionat de Catalunya de 10 km en ruta, una de les competicions més importants realitzades a Olesa de Montserrat des de fa molt anys. Els millors especialistes del país seran a Olesa a intentar guanyar un títol molt desitjat pels atletes cada any. La cursa també ofereix la possibilitat de córrer a atletes populars en dues distancies, 5 i 10 km. En aquesta edició es tindran en compte un seguit de mesures extraordinàries per garantir la seguretat i salut dels participants davant l’actual situació sanitària.

 

Durant l'acte de presentació de la cursa del Foc 201, el president del CAO, Juanjo Agudo, es va mostrar molt satisfet pel fet que Olesa aculli el campionat de Catalunya de 10 km en ruta i va agrair l’aposta feta per la Federació Catalana d'Atletisme i, sobretot, l’esforç de tots els socis i membres del club que cada any fan possible l'organització d'aquesta cursa. Precisament, Agudo va recordar que enguany el club celebra 40 anys de vida, amb gairebé 300 socis i moltes ganes d’activitat.

                            

El president de la Federació Catalana d’Atlestisme, Joan Villuendas, va assegurar que el campionat de Catalunya de 10 km en ruta serà “una competició amb molt de nivell”, amb atletes d’elit com l’olesà Albert Ollé. Villuendas va agrair la col·laboració de l’Ajuntament amb el club olesà, de qui va destacar que és “un organitzador de primer nivell” que aconseguirà que la cursa del dia 20 “sigui una gran festa de l’esport català”.

                          

El regidor d’Esports de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat, Domènec Paloma va posar en valor l’esforç que fan cada any els membres i voluntaris del CAO en l’organització de la cursa del Foc; mentre que l'alcalde d'Olesa, Miquel Riera, per tancar el torn de parlaments va afirmar que “una garantia que dona el CAO és que fa una molt bona organització de les curses, amb molta gent al davant i també al darrera”. Justament, va dir, “l’Ajuntament vol fomentar l’aposta de l’esport com a salut i tot allò que comporta de valors”.

                        

La cursa del Foc 2021 i el campionat de Catalunya de 10 km en ruta tindran lloc els dies 19 i 20 de juny i les inscripcions es poden fer al web www.cursadelfoc.cat

 


  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional