Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

Olesa de Montserrat té un baix risc de rebrot i de transmissió de la Covid-1921/9/2020

L'Alcalde, Miquel Riera, ha destacat que "aquestes xifres positives són resultat de l’esforç de la població en les darreres setmanes pel que fa a les mesures de protecció que s’han anat difonent i a l’actuar amb prudència sobretot de cara a l’inici del curs escolar.Segons el portal dadescovid.cat, la taxa de risc de rebrot per Covid-19 a Olesa ha passat de 164,11 en data 10 de setembre a 28,39 en data 17 de setembre, i l’anomenada Rt (el nivell de transmissió) és de 0,36, quan el dia 10 de setembre era de 1,70. Això vol dir que Olesa de Montserrat està en zona verda i, per tant, baixa de risc de rebrot. El conjunt del Baix Llobregat Nord el risc és moderat, amb una taxa de risc de rebrot de 64,01 i una Rt de 0,71.


Miquel Riera, Alcalde d'Olesa de Montserrat, ha destacat que "aquestes xifres positives són resultat de l’esforç de la població en les darreres setmanes pel que fa a les mesures de protecció que s’han anat difonent i a l’actuar amb prudència sobretot de cara a l’inici del curs escolar. Ara cal continuar estant alerta i veure quines dades d’afectació de la Covid-19 s’obtenen un cop hagin passat 15 dies des de l’inici del curs escolar".


Segons les dades facilitades pel CAP Olesa, fins aquest divendres hi havia 59 persones que havien donat positiu a la prova PCR i que tenen seguiment domiciliari. En la darrera setmana els casos positius detectats han estat 5. Les residències d'Olesa continuen lliures de casos. Des que va assumir la realització de les proves PCR, el passat 11 de maig, el CAP Olesa ha realitzat ja 2.372 tests. En els darrers 10 dies, de fet, se n'han fet prop de 300.


  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • Telegram_petit.png
  • RSS
  • Youtube-32x32.png
  • linkedin-32x32.png
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
ajuntament@olesademontserrat.cat
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional