Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

Obre la Biblioteca Santa Oliva però amb restriccions18/5/2020

L'entrada a la fase 0'5 del desconfinament permet l'obertura de les biblioteques per al servei de préstec. La ciutadania que vulgui qualsevol document (llibres, pel·lícules, CD's) ha de trucar o enviar un correu electrònic per demanar-los prèviament i caldrà concertar cita prèvia per anar-los a buscar. El retorn dels documents es farà a través de la bústia. L'horari, durant la fase 0'5 i la 1, serà de dilluns a dijous de 16.30h a 20.00h i el divendres de 10.00h a 13.00h.La Biblioteca Santa Oliva obre a partir d'aquesta tarda les seves portes però amb restriccions pel que fa a l'ús de l'equipament, que es cenyeix al servei de préstec de documents amb cita prèvia. Les persones usuàries que desitgin agafar documents en préstec, han d'enviar un correu electrònic a b.olesam.so@diba.cat o trucar al 93 778 72 04 per detallar, prèviament, els llibres, pel·lícules o CD's que estan interessats en emportar-se a casa. El personal de la biblioteca els prepararà per tal que només calgui recollir-los, establint també una cita prèvia per evitar cues. Per anar a buscar els documents, l'horari que s'ha establert és de dilluns a dijous de 16.30h a 20.00h i els divendres de 10.00h a 13.00h.

 

A l'hora d'accedir a la biblioteca a buscar els documents, només caldrà seguir la senyalització i les indicacions que s'han establert.  A l'entrada de l'equipament hi haurà gel hidroalcohòlic per netejar les mans de totes les persones que entrin i, a més, es recomana l'ús de la mascareta (no obligatòria). A dins, podrem agafar els documents que hem demanat prèviament però sense accedir, en cap cas, a la col·lecció ni tampoc a les sales de lectura o lavabos de l'equipament. La consulta del catàleg disponible es pot fer a través d'aladi.diba.cat  però des de casa ja que els ordinadors públics no es podran fer servir. També es recomana que portem una bossa per transportar els documents ens préstec.

 

El servei de retorn es farà a través de la bústia, no cal accedir a dins de la biblioteca a deixar cap document. De fet, des de la Biblioteca Santa Oliva es recorda que els documents que es trobaven en préstec abans que es decretés l'estat d'alarma s'han renovat automàticament fins el 31 de maig. Pel que fa al servei de préstec interbibliotecari tampoc està actiu en aquests moments degut a l'estat d'alarma. 

 

 


  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • Telegram_petit.png
  • RSS
  • Youtube-32x32.png
  • linkedin-32x32.png
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
ajuntament@olesademontserrat.cat
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional