Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

L'Ajuntament d'Olesa obre un canal propi a la plataforma de missatgeria Telegram26/4/2020

Els usuaris de Telegram ja es poden subscriure al canal de l’Ajuntament d’Olesa, que proporcionarà informació que els usuaris podran rebre directament al mòbil.L’Ajuntament d’Olesa ha obert un canal propi a la plataforma de missatgeria Telegram amb l’objectiu d’ampliar les actuals vies de comunicació amb la ciutadania. D’aquesta manera l’Ajuntament d’Olesa, a través del departament de Mitjans de Comunicació, crea un canal directe amb informació d’interès que la ciutadania podrà rebre directament al seu mòbil. L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat també disposa de pàgines oficials a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin i a la plataforma YouTube.

 

Mentre duri la crisi sanitària pel coronavirus, les comunicacions del nou canal de Telegram se centraran, principalment, en informacions d’interès i recomanacions al voltant de la pandèmia, així com en iniciatives dels diferents departaments municipals. Més endavant, el nou canal servirà perquè els usuaris puguin rebre periòdicament als seus telèfons mòbils notícies i informació local de servei públic.

 

Els usuaris de Telegram ja es poden subscriure al canal de l’Ajuntament d’Olesa. S’hi pot accedir directament des d’aquest enllaç: https://t.me/AjuntamentOlesa.

 

L’aplicació es pot descarregar gratuïtament des de Google Play en els mòbils d'Android, o des de l'App Store en els iPhones). Un cop instal·lada, cal cercar el canal i subscriure’s.


  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • Telegram_petit.png
  • RSS
  • Youtube-32x32.png
  • linkedin-32x32.png
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
ajuntament@olesademontserrat.cat
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional