Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

Se suspenen les restriccions d'accés de vehicles a l'illa de vianants mentre duri l'estat d'alarma31/3/2020

La mesura s'aplica a partir d'aquest dimecres, 1 d'abril. De tota manera, es poden continuar tramitant les sol·licituds d'accés permanent o temporal, a través de la Seu Electrònica del web municipal.A partir d’aquest dimecres, 1 d’abril, i mentre duri l’estat d’alarma per la crisi sanitària pel coronavirus, queden suspeses les restriccions de circulació a l’illa de vianants del nucli antic. Per tant, l’entrada i sortida de vehicles estarà permesa per a tots els vehicles, sense necessitat que tinguin autoritzada l’entrada. Ara bé, cal recordar que durant l’estat d’alarma estan restringits els moviments, tant a peu com en vehicle, i per tant, la circulació de vehicles està limitada per al conjunt de la ciutadania.

 

L’illa de vianants del nucli antic va entrar en funcionament el passat 2 de febrer. El seu objectiu és el de pacificar el trànsit al barri del nucli antic, que per la seva configuració, amb carrers estrets i la presència d’escoles, no està pensat per als vehicles. Per aquesta raó es vol que hi circulin només els vehicles imprescindibles, sobretot a les hores on hi ha més afluència de persones al carrer. L’accés a l’illa es controla amb sis càmeres instal·lada a les diferents entrades que hi ha a la zona, que registren les matrícules dels vehicles. L’illa de vianants comprèn la zona emmarcada, per la banda nord, des del carrer de Santa Oliva cap al sud; des d’Anselm Clavé cap al nord; des de la Riera de Can Carreras cap a l’oest i des del carrer Vall d’Aran cap a l’est.

 

Encara que les restriccions d’accés a l’illa de vianants estiguin suspeses, la ciutadania pot continuar presentant les sol·licituds d’accés permanent o temporal.

 

Com tramitar les autoritzacions d’accés:

Per Internet: www.olesademontserrat.cat/seu-electronica.htm

 

Qui pot demanar autorització d’accés?

- Persona empadronada al Nucli Antic: pot demanar una autorització permanent. Si el seu vehicle no està censat a Olesa de Montserrat, ha de presentar el darrer impost de circulació pagat.

- Persona no empadronada però amb una propietat al Nucli Antic: ha de sol·licitar una autorització temporal (anual).

- Persona empadronada al Nucli Antic que necessita suport de familiars: la persona resident al Nucli Antic ha de sol·licitar una autorització temporal (anual) perquè els familiars hi tinguin accés.

- Personal d’instal·lacions, treballs de pintura, obres, etc: la persona resident al Nucli Antic, o bé el personal d’empreses d’obres i instal·lacions han de sol·licitar una autorització per als dies necessaris (s’ha de presentar la matrícula del vehicle juntament amb el pressupost, contracte, factura o llicència d’obres).

-  Pàrquings de pupil·latge: la persona usuària ha de sol·licitar una autorització permanent per a persones empadronades i temporal per a no empadronades.

-  Persones que s’abasteixen d’aigua a la plaça de les Fonts: han de sol·licitar una autorització temporal (anual). Hi podran accedir en horari de càrrega i descàrrega. Recordem que mentre duri l'estat d'alarma les fonts d'Olesa no tenen abastament d'aigua.


  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • Telegram_petit.png
  • RSS
  • Youtube-32x32.png
  • linkedin-32x32.png
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
ajuntament@olesademontserrat.cat
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional