Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

Domènec Paloma assumeix la regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Olesa17/1/2020

El regidor de Junts per Catalunya d'Olesa, que a finals de desembre va rubricar un pacte de govern amb el Bloc Olesà, s'ha marcat com a objectius la millora de les instal·lacions esportives municipals, el suport a la feina de les entitats i l’impuls de l’esport base i els equips sènior.La millora de les instal·lacions esportives municipals, el suport a la feina de les entitats i l’impuls de l’esport base i els equips sènior. Aquests són alguns dels objectius que s’ha marcat el nou regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Olesa, Domènec Paloma. Paloma ha assumit la regidoria arran del pacte de govern entre el Bloc Olesà i Junts per Catalunya d’Olesa, rubricat el passat 23 de desembre. Ha estat aquesta setmana quan s’ha oficialitzat el traspàs a Domènec Paloma de la Regidoria d’Esports, cartera que des de l’inici del mandat ocupada la regidora del Bloc Olesà Lourdes Vallès. 

 

Quant Bloc Olesà i Junts per Catalunya d’Olesa van anunciar l’acord de govern fins a la fi del mandat, ja es va anunciar que Domènec Paloma es faria càrrec de la cartera d’Esports, a partir d’aquest mes de gener. De fet, segons va manifestar aleshores l’alcalde, Miquel Riera, des del Bloc Olesà de seguida es va veure molt clar que el regidor de Junts per Catalunya podia fer una feina valuosa en l’àrea esportiva, donat la seva faceta com a esportistes en diferents disciplines. I és que Paloma ha estat vinculat al Tir Arc Olesa (va guanyar diferents campionats), l’EFO i també ha estat delegat d’esportistes amb discapacitat física. A més, ha estat tres cops subcampió d’Espanya i dos cops subcampió de Catalunya en motocicleta en la modalitat Enduro.

 

Domènec Paloma ha assegurat que assumeix la regidoria amb moltes ganes de “treballar pel poble, per l’esport base i també pels equips sèniors”. Quant a les prioritats marcades per a aquest mandat, la millora de les instal·lacions esportives municipals és un dels reptes. Per exemple, segons Paloma, tot i que s’han fet millores al pavelló Salvador Boada i al complex de les piscines municipals, encara cal reordenar els espais i ampliar-los, amb l’ajuda d’altres administracions. Un altre dels equipaments que necessitat millores, ha dit, és el camp de futbol.

 

Més enllà de millorar les instal·lacions existents, el nou regidor d’Esports ha avançat que un dels objectius de l’Ajuntament és el de poder impulsar la construcció de nous equipaments a llarg termini.

 

Domènec Paloma també ha volgut destacar “la gran tasca” que fan les entitats esportives del municipis, i per aquesta raó ha assegurat que la seva regidoria serà al costat de les entitats.

 

La presentació de La Portals 2020, primer acte com a regidor d’Esports

Tot just fer-se oficial el nou cartipàs municipal, amb el qual s’oficialitzava que Domènec Paloma assumia la regidoria d’Esports, el primer acte oficial al qual ha assistit aquesta setmana el nou regidor d’Esports ha estat la presentació oficial de La Portals 2020, feta aquest dimecres al Casinet de Collbató.  L'acte va ser presidit per l'alcalde del Collbató, Miquel Solà, el gerent del Patronat de la Muntanya de Montserrat, Xavier Aparicio, la presidenta d'ASDENT, Eva Giménez, l'homenatjat d’aquesta edició, Joseba Beloki, i el president del Club Esportiu Lataca, Pepe Cuevas. D’Olesa hi van ser Domènec Paloma i la fins ara regidora d’Esports, Lourdes Vallès, així com el regidor de Benestar Social i Segureetat Ciutadana, Jordi Martínez, i Josep Maria Solà, president de la Unió Ciclista Olesana (UCO), que va rebre un reconeixement per la col·laboració feta en els darrers quatre anys. També hi van ser les alcaldesses i alcaldes dels Portals d'entrada a la muntanya de Montserrat (Collbató, El Bruc, Marganell i Monistrol).

 

Aquesta pedalada se celebrarà el 19 d'abril i és una marxa no competitiva que dona la volta a la muntanya de Montserrat, en la qual els participants podran gaudir de les vistes de la muntanya màgica. La inscripció està limitada a 1.500 participants. Aquesta edició tindrà de nou dos formats: La Portals Clàssic, de 60 kilòmetres i 1.500 metres de desnivell i La Portals Half, de 38 kilòmetres i 850 de desnivell.

 

La Portals 2020 té un acord de col·laboració amb ASDENT, associació que recull fons per a la recerca d'aquesta malaltia minoritària, Així, el dia 18 d'abril se celebrarà La Portals solidària, amb un recorregut de 12 quilòmetres dedicat als més petits a partir dels sis anys. La Portals i La Portals solidària aportarà un euro de cada inscrit a ASDENT.

 

El període d'inscripcions és obert al web www.laportals.cat, i en aquests moments són ja més de 400 les persones inscrites en aquesta edició.


  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional