Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

La piscina municipal d'estiu estrena temporada aquest diumenge, 16 de juny, amb una jornada de portes obertes14/6/2019

Amb l’obertura de la piscina municipal d’estiu també s’estrenaran els nous vestidors i dutxes de l’equipament, que ha estat en obres els darrers mesos. L’equipament també estrena nou accés.La piscina municipal d’estiu d’Olesa obrirà portes aquest diumenge, 16 de juny, amb una jornada de portes obertes. Amb l’obertura de la piscina municipal d’estiu també s’estrenaran els nous vestidors i dutxes de l’equipament, que ha estat en obres els darrers mesos. L’equipament també estrena nou accés, i per tant, les persones usuàries ja no hauran d’accedir, com l’any passat, per l’accés lateral provisional. Paral·lelament al funcionament de la piscina d’estiu, es continuaran fent treballs al recinte, per deixar totalment enllestida l’obra del nou edifici de vestidors i obrir la piscina coberta municipal a l’inici habitual de la temporada. Aquest diumenge la piscina d’estiu farà portes obertes i, per tant, l’entrada serà gratuïta.

 

L’horari d’obertura de la piscina serà al llarg de tota la temporada, de les 10 del matí a les 8 del vespre. Toni Grima, cap d’Esports de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, ha explicat que a banda de l’estrena dels nous vestidors i dutxes, així com del nou accés, enguany s’ha replantat part de la gespa i s’han fet tasques de millora en l’arbrat de la zona d’ombra. Alhora, s’ha construït una escala d’obra per accedir al vas de la piscina gran. Segons ha detallat, l’actuació s’ha fet després de la demanda de diverses persones usuàries, que reclamaven un accés més segur i còmode a l’aigua. Fins ara, tan sols s’hi podia accedir a través d’escales metàl·liques distribuïdes al llarg del perímetre del vas.

 

Pel que fa als preus, Toni Grima ha explicat que seran els mateixos que ja hi va haver l’estiu passat. L’entrada general puntual té un cost, per a persones adultes, de 4,25€ en dies feiners i de 6,75€ en dies festius. Ara bé, hi ha preus reduïts per a menors, joves i persones aturades, jubilades o discapacitades. També es podrà adquirir paquets de 10 entrades amb un preu especial. En el cas dels abonaments, n’hi hau de mitja temporada i de temporada sencera.

 

Tota la informació referent als preus, horaris i serveis de la piscina municipal d’estiu d’Olesa es poden consultar al document adjunt.

 


  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional