Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

Segona jornada de les Festes de Santa Oliva amb bon temps9/6/2019

La Marató d'Artistes, la Diada Castellera i el concurs 'El teu pes en Oli', el qual ha estat guanyador Juanjo Cuesta, han estat les activitats més destacades d'aquest diumengeLa jornada de diumenge de les Festes de Santa Oliva ha arrencat amb la Fira organitzada per Olesa Comerç amb una trentena de parades, i tant el matí com a la tarda han ofert un petit espectacle de l'escola de dansa 'Move On'. L'acte central de la fira s'ha fet esperat fins a les vuit del vespre, quan s'ha fet el concurs "El Teu pes en Oli", una activitat que sempre reuneix a moltes persones. Juanjo Cuesta ha estat el guanyador de 100 litres d'oli que l'entitat Olesa Comerç ha lliurat a l'afortunat del concurs per comprar en els establiments associats. 'El teu pes en oli' ha superat les anteriors edicions, en ser la primera butlleta la que ha recollit el premi i els 100 litres de pes del guanyador. Una nena ha estat la mà innocent que ha tret un número de l'urna i en identificar la persona, un amic seu l'ha trucat per telèfon, ja que el titular estava a la Marató d'Artistes que s'estava desenvolupant al Porxo de Santa Oliva i ha baixat volant fins a la plaça de les Fonts per recollir el regal. A l 'acte hi han assistit el regidor de Comerç en funcions, Didac Solà i Antoni Romero, president de l'entitat comercial.


La jornada castellera del migdia amb els Castellers d'Esparreguera com a cap de cartell, acompanyats dels Margeners de Guissona i la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona ha creat molta expectació a la plaça Fèlix Figueras. La colla colla bordeus d'Esparreguera ha carregat i descarregat un 3d74d75d62p4ps. La colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona ha fet un 2d74d7a4d7pd63p4.. Finalment Els Margeners de Guissona han fet un 3d74d6a4d72p4.

 

Per a la canalla ha estat molt especial l'espectacle de màgia jove que ha tingut lloc a la placeta de Santa Oliva, organitzat per la Xarxa conjuntament amb l'ajuntament.

La XII Marató d'Artistes ha aplegat també moltes eprsones al pñarc del Porxo,  que davant de més de 300 persones s'ha presentat el diumenge a la tarda al Porxo de Santa Oliva, ha sorprès pel joc que ha donat l'animador i en total han participat tres cantautors, dues propostes de dansa i una mostra d'arts escèniques.

Els guanyadors han estat en la modalitat d'Arts Escèniques individual 'El Camilet', el 1r premi de dansa per 'Bad liars', 2n premi dansa, 'Own Style'; 1r premi cantautor/duet: 'Two weeks' i 2n premi cantautor, Adri Sánchez.

El concert que tanca la jornada de diumenge és en Tamborino So Obstinat i DJ Sendó, també al Porxo de Santa Oliva. El dilluns se celebra la jornada de portes obertes de l'Ajuntament i a la tarda el seguici i ofrena a Santa Oliva.


  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional