Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

S'oferten 6 perfils professionals d'enginyer agrònom, informàtic o encarregat d'obrador i magatzem16/5/2019

Els interessats poden contactar amb el servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat que es qui fa la selecció i el filtre dels currículums per a treballar a la Cooperativa Montserratí, a Olesa.Si ets enginyer/a agrònom/a, programador/a informàtic, transportista, comercial, encarregat/a de magatzem o encarregat/a d’obrador i busques feina, aquesta informació t'interessa. La Cooperativa Montserratí cerca 6 perfils professionals per treballar a Olesa. Aquesta cooperativa treballa per professionalitzar les feines del camp i alhora promocionar els productes de la zona.

 

Els interessats han d'adreçar-se al sdepartament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat que es qui fa la selecció i filtre dels currículums. La tècnica d’orientació del servei, Laura Santafé, detalla alguns dels requisits dels perfils "es busca gent implicada, amb capacitat de treball en equip, que vulguin formar part del projecte i que siguin autònoms o es vulguin donar d'alta, i preferiblement que siguin de la zona".

La Cooperativa del Montserratí SCCL, neix de l’esforç, la dedicació i el treball de l’Associació Massís de Montserrat a través de la Xarxa d’Oficines d’Assessorament Agrari dels Pobles de Montserrat. Des de la seva creació, a l’agost passat, el balanç que fan la dotzena de socis que la integren és força positiu. A part d’haver participat a les campanyes de temporada de la fruita i de l’oliva, actualment estan treballant en un projecte subvencionat per la Generalitat de Catalunya per desenvolupar un sistema de distribució alimentària i en paral·lel generar ocupació a través de la creació de noves línies de negoci i nous mercats, en el marc de l’economia social i cooperativa.

 

La cooperativa és una evolució de l’Associació pagesa Massís de Montserrat, que es va crear per promocionar el territori,  fomentar la incorporació de nous pagesos de la zona del voltant de Montserrat i vendre els productes directament a les famílies potenciant la producció local. Es fan serveis del camp i enginyeria a les productores i productors dels pobles de Montserrat i rodalies, serveis de collita, poda, escabriolat, etc. de la vinya, olivera, horta, fruiters... així com serveis de llaurat, desbrossat, etc. i també serveis d'enginyeria agrònoma i forestal. Ara, des de la seva nova nau ubicada a Olesa es prestaran tots aquests serveis i és per aquí per on es demanda cobrir els perfils professionals.

 

Els interessats en aquestes 6 ofertes de feina poden adreçar-se al departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, a l’edifici de Cal Rapissa (carrer Ample 25), trucar al telèfon 93 778 00 50 extensió 3600 o enviar el currículum a promocio@olesademontserrat.cat.

 


  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional