Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

L'Ajuntament d’Olesa de Montserrat obre convocatòria per contractar en pràctiques joves inscrits al Programa de Garantia Juvenil11/10/2018

Fins el proper 22 d’octubre es poden presentar les sol·licituds per a participar en el procés de selecció per cobrir 5 llocs de treball: dos amb perfil administratiu, un de jardiner/a, un d’electricista i un de paleta. El contracte de pràctiques tindrà una durada de sis mesos a jornada completa i amb incorporació el 31 d’octubre.Aquesta convocatòria de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat pretén incentivar la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya i millorar la seva ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral. Per participar en el procés de selecció, s'han de complir els requisits següents: tenir entre 16 i 29 anys, estar inscrits al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), estar inscrits a Garantia Juvenil, acreditar la formació i experiència requerida per a cada un dels llocs de treball. Les sol·licituds es poden presentar a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament fins el 22 d'octubre.

Aquest projecte està finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, mitjançant el Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil (POEJ), en el marc del Fons Social Europeu per al període 2014-2020. L'objectiu és reduir l'atur juvenil, facilitant primeres experiències laborals de aualitat a joves titulats.

 

El 25 d’octubre es faran les proves per als dos llocs de treball d’administratius/administratives. I l’endemà, el 26, seran les proves per als tres llocs de treball de peó de paleta, electricista i jardiner/a. Tots dos dies les proves es faran a les 9.00h a Cal Rapìssa (carrer Ample, 25). El contracte de pràctiques tindrà una durada de sis mesos a jornada completa i la incorporació serà el 31 d’octubre.

Aquesta és la tercera convocatòria del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya que obre l’Ajuntament d’Olesa. A la primera es van contractar 10 persones, i a la segona, l‘any passat, 4 treballadors/es més. Les persones interessades ja poden consultar aquí el detall les bases d’aquesta oferta pública.

 

 

 


  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional