Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

El nou gimnàs municipal d’Olesa obre portes oficialment aquest divendres 1 de juliol30/6/2022

Els darrers dies s'han fet jornades de portes obertes per donar a conèixer les noves instal·lacions i tots els serveis que ofereix l'equipament. Les persones que ho desitgin poden continuar visitant les instal·lacions.El nou gimnàs municipal obre portes oficialment aquest divendres 1 de juliol amb instal·lacions completament renovades i una oferta de serveis ampliada. Els darrers dies l'equipament ha fet jornada de portes obertes amb la voluntat que la ciutadania conegui les instal·lacions i provi alguna de les classes dirigides a les quals es pot inscriure. Malgrat que l'oberta es fa oficial aquest divendres, qui ho desitgi pot visitar el nou gimnàs en qualsevol moment de l'horari d'obertura, de 7.00 a 22.00 h.

 

El gimnàs municipal d’Olesa està ubicat a la nova planta construïda a l'edifici de la piscina coberta, al carrer de l’Urgell, al barri de Les Planes. Té una sala polivalent de 266 m2 i dues més de 85 m2 cadascuna. A una d'elles s’ha habilitat un espai d’spinning i un de cardio i s'hi han instal·lat màquines de pes lliure, guiades, d'entrenament funcional i una de multipower. També hi ha programat un cycling virtual, que permet a la persona usuària practicar els exercicis de bicicleta quan vulgui, sense necessitat d'adaptar-se a l'horari de la classe dirigida.

 

A l'estrena de l'equipament s'hi afegeix l'ampliació del servei. S'han programat més d’una quarantena d’activitats dirigides a la setmana, i també es pot gaudir de la piscina coberta, la sauna finlandesa i el servei de musculació amb un tècnic de sala. Aquest tècnic guiarà la persona usuària en tots els exercicis, però les màquines també disposen d’un codi QR amb un enllaç a un vídeo en el qual s’explica com funciona cadascuna d'elles, els exercicis que es poden fer i els grups musculars que es treballen. 

 

El gimnàs estarà obert de dilluns a divendres de 7.00 h a 22.00 h, i dissabte de 8h a 14h. Les inscripcions es poden fer en línia a través del web municipal al següent enllaç de la Seu Electrònica o bé de manera presencial a l’OAC amb cita prèvia AQUÍ o trucant al telèfon 93 778 00 50.

 

L’abonament general dona accés a la piscina coberta, a l'ús de la sauna, a les activitats dirigides (spinning, bodypump, zumba...) i al gimnàs, amb una tarifa plana que també inclou descomptes per a diversos col·lectius. 

 

Consulteu al detall tota la informació AQUÍ.


  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • Telegram_petit.png
  • RSS
  • Youtube-32x32.png
  • linkedin-32x32.png
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
ajuntament@olesademontserrat.cat
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional