Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

L'Ajuntament es reuneix amb la Cambra de Comerç de Terrassa per impulsar el comerç i la indústria local8/10/2019

A la trobada, s’ha parlat sobre aquelles necessitats del municipi en què la Cambra podria col·laborar amb l’Ajuntament, vinculades a les infraestructures i la promoció econòmica (formació, indústria i comerç).L’alcalde d’Olesa, Miquel Riera; el regidoria de Promoció Econòmica, Dídac Solà; i el coordinador del departament, Vicenç Tur; s’han reunit avui amb representants de la nova junta de la Cambra de Terrassa. Hi ha assistit el president la institució, Ramon Talamàs i el director gerent, Josep Prats.

 

A la trobada, s’ha parlat sobre aquelles necessitats del municipi en què la Cambra podria col·laborar amb l’Ajuntament, vinculades a les infraestructures i la promoció econòmica (formació, indústria i comerç).

 

Ajuntament i Cambra han acordat incorporar les demandes de màxima agilitat en relació a la finalització del tram de la carretera B-40 entre Abrera i Viladecavalls (autovia orbital). L’alcalde d’Olesa, Miquel Riera, també ha demanat a la cambra vallesana ajut per promocionar l’Olesa Industrial, tant pel que fa a la promoció del web com per atraure noves empreses.

 

De la seva banda, la Cambra ha ofert les seves eines, tant pel que fa a formació, com ajuts i assessorament, per a la professionalització del sector comercial del municipi. Finalment, a la trobada també s’ha acordat treballar conjuntament per dur a terme accions per promoure la creació d’una associació empresarial a Olesa, integrada per les empreses dels polígons industrials.


  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional