Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

Sra. Lourdes Vallès ReguantCàrrec:Regidora


Email:lourdesvalles@olesademontserrat.cat


Biografia
Diplomada en gestió i administració pública a la Universitat Pompeu Fabra, es dedica a la formació professional des de l’any 1990, com a professora de diferents matèries al llarg d’aquests anys. Actualment és professora de formació i orientació laboral (FOL) als cicles formatius i concretament a l’institut Daniel Blanxart i Pedrals, on va estudiar FPII de la branca administrativa i comercial.

Durant aquest anys ha format part de la comunitat educativa del centre, realitzant diferents funcions: tutora, coordinadora d’FP, membre del Consell Escolar, Cap d’Estudis adjunta, administradora i en aquests moments, Cap d’Estudis d’FP. Ha participat activament en tots els àmbits de l’Institut, però bàsicament en els projectes de la formació professional.

Nascuda a Olesa de Montserrat, ha viscut al barri Sant Bernat, on va estudiar l’EGB. Després va traslladar la seva residència al barri de Les Planes i actualment viu al Casc Antic.

Tot i estudiar una carrera de gestió i administració pública, la política no ha estat mai dins dels seus pensaments. Però diu que, quan li van oferir participar en el Bloc Olesà, va pensar que podria contribuir en la participació d’una Olesa cada cop millor i aportar en seu granet de sorra en aquesta legislatura.

Li agrada caminar, i gaudir de la companyia dels seus, llegir i el cinema, i es defineix com una persona molt curiosa a qui li agrada conèixer i saber.


Pertany al Govern:


Partit polític
  • Bloc Olesà
  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • Telegram_petit.png
  • RSS
  • Youtube-32x32.png
  • linkedin-32x32.png
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
ajuntament@olesademontserrat.cat
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional