Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

Sr. Miquel Riera ReyCàrrec:Alcalde


Email:miquelriera@olesademontserrat.cat


Biografia
Arquitecte tècnic. Grau en Enginyeria de l’Edificació i postgrau en Eficiència Energètica. En l’àmbit professional ha treballat tant per a petites constructores com per a grans enginyeries i tallers d’arquitectes, així com en projectes i direccions d’obres de tot tipus, des d’habitatges particulars fins a naus industrials o grans infraestructures.

Nascut a Ferrol, de mare galega i pare català, que s’instal·len a Catalunya als anys setanta. Des d’aleshores, ha viscut a diferents barris del municipi, al Poble Sec, el Collet de Sant Joan, el Nucli Antic i l’Eixample, desenvolupant un projecte de vida compartida i familiar.

El pare, en Joan Riera, l’involucra des de jove en el món de l’associacionisme, els valors socials, l’ètica i l’economia social. També a través seu, coneix el món polític i els moviments que desemboquen en la creació de la Federació d’Associacions de Veïns d’Olesa de Montserrat (FAVOM) i, el 2003, del Bloc Olesà, on col·labora puntualment en temes sobretot urbanístics. El 2015 accepta la proposta del Bloc Olesà d’incorporar-se a la seva candidatura, assumint la regidoria d’Obres i Edificació, impulsant els projectes d’inversió i, conjuntament amb el regidor Joan Segado, desenvolupant el nou Pla d’ordenació urbanística municipal.

Amant del cinema i la fotografia, de fer dibuixos ràpids en llibretes, de la lectura i qualsevol activitat que tingui a veure amb la natura i la descoberta.

Elegit Alcalde d'Olesa de Montserrat el 15 de juny de 2019.


Pertany al Govern:


Partit polític
  • Bloc Olesà
  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • Telegram_petit.png
  • RSS
  • Youtube-32x32.png
  • linkedin-32x32.png
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
ajuntament@olesademontserrat.cat
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional