Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

CORONAVIRUS: VIES DE COMUNICACIÓ AMB L'AJUNTAMENT

Coronavirus vies de contacte

 

Nou canal de l'Ajuntament a Telegram (26 d'abril)

L’Ajuntament ha obert un canal propi a la plataforma de missatgeria Telegram amb l’objectiu d’ampliar les actuals vies de comunicació amb la ciutadania. D’aquesta manera l’Ajuntament, a través del departament de Mitjans de Comunicació, crea un canal directe amb informació d’interès que la ciutadania podrà rebre directament al seu mòbil. S’hi pot accedir directament des d’aquest enllaç: https://t.me/AjuntamentOlesa.

 

Mentre duri la crisi sanitària pel coronavirus, les comunicacions del nou canal de Telegram se centraran, principalment, en informacions d’interès i recomanacions al voltant de la pandèmia, així com en iniciatives dels diferents departaments municipals. Més endavant, el nou canal servirà perquè els usuaris puguin rebre periòdicament als seus telèfons mòbils notícies i informació local de servei públic.

 

L’Ajuntament també disposa de pàgines oficials a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin i a la plataforma YouTube.

Més informació

 

L'Ajuntament atèn de forma telefònica i telemàtica

L'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament d'Olesa no farà atenció presencial. Es tracta d'una mesura de prevenció per evitar la propagació del coronavirus, com a protecció tant per a la ciutadania com per al personal de l'OAC. Per tant, l’OAC només farà atenció telefònica al 93 778 0050.

 

Els tràmits es poden fer telemàticament a través del web municipal. Recordeu, però, que queden suspesos tots els terminis dels procediments administratius tramitats i gestionats per totes les administracions públiques. En el cas de l’Ajuntament d’Olesa aquestes suspensions afecten a tots els procediments que han estat iniciats a instància de qualsevol ciutadà o ciutadana i aquells iniciats d’ofici per l’Ajuntament.

 

Per estar informat de tot el que passa al municipi, consulta aquesta pàgina web que actualitzem diariament: trobaras informació sobre totes les actuacions de caire municipal, consells i enllaços d'interès. També a través de les nostres xarxes: 

Facebook: AjuntamentOlesadeMontserrat

Twitter: AjuntamentOlesa 

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • Telegram_petit.png
  • RSS
  • Youtube-32x32.png
  • linkedin-32x32.png
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
ajuntament@olesademontserrat.cat
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional