Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

NORMATIVA MUNICIPAL EN TRÀMIT

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat habilita un nou espai per canalitzar la participació pública en el procés d’elaboració i/o modificació de la normativa del nostre municipi, en aplicació de l’article 133 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. Aquesta nova eina vol facilitar al conjunt de la ciutadania la participació en l’elaboració de reglaments i ordenances municipals. L’objectiu és aconseguir l’opinió de persones a títol individual i de les organitzacions més representatives potencialment afectades per la futura norma sobre:

  • Els problemes que es pretenen solucionar amb la iniciativa.
  • La necessitat i oportunitat d’aprovar-la.
  • Els objectius de la norma.
  • Les possibles solucions alternatives reguladores i no reguladores.

Els suggeriments o observacions que es vulguin aportar al respecte s’han de presentar en el termini màxim d’un mes des de la publicació de la consulta pública al portal web. Caldrà que les propostes es facin arribar a l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat a través del Registre general d’entrada de documents per tal que quedin correctament identificades i amb garanties que s’han presentat dins del termini establert.

 

Formes de presentació:

 

Presencialment:

Al Registre general d’entrada de documents, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC). Podeu veure les adreces i horaris a www.olesademontserrat.cat.

 

Per Internet:

A través del registre electrònic de la seu electrònica de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat: 

https://bpm.olesademontserrat.cat/OAC/CdS.html?idioma=ca

 

Recordeu que, d’acord amb la nova Llei 39/2015 (LPACAP), les persones jurídiques (entitats, associacions...) estan obligades a relacionar-se electrònicament amb les administracions públiques i per fer-ho cal que disposin d’un certificat electrònic.

 

Normativa en tràmit:

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional