Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

QUÈ ÉS EL PLA D'ACTUACIÓ MUNICIPAL?

El Pla d'Actuació Municipal 2020-2023 és el resum ordenat del conjunt de propostes d'actuació que l'Equip de Govern municipal vol fer arribar als seus ciutadans. A partir de la definició d’uns eixos de treball, que s’engloben dins els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que van adoptar-se el 25 de setembre del 2015 com a part de la nova agenda de desenvolupament sostenible (Agenda 2030), es marquen els objectius, així com les accions que es creuen necessàries per assolir-los, incloent-hi els indicadors que permeten avaluar el grau de compliment.

 

EL PAM VOL FER PROPERA LA POLÍTICA I LA GESTIÓ MUNICIPAL 

 

És una manera de relacionar-se amb cadascuna de les persones que viuen a Olesa de Montserrat amb la voluntat de fer més propera la política i la gestió municipal.

 

Aquest PAM pretén romandre obert i flexible. És un document viu i revisable i, per tant, s’adaptarà a qualsevol necessitat i/o oportunitat que es consideri positiva per ser incorporada. És per això que no és un document tancat, sinó un punt de partida i una eina de treball compartida, que anualment es revisarà per valorar el grau d’assoliment, fent possible, d’aquesta manera, introduir les millores necessàries.

 

Som davant un repte difícil d’assolir, però en cap cas volem deixar passar l’oportunitat que tenim de transformar la nostra vila.

 
ESTRUCTURA DEL PAM

 

El PAM 2020-2023 de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat s’ha estructurat a partir de 4 àmbits, els quals han definit els seus eixos de treball. 

 

Per a una major comprensió, aquests àmbits contenen diferents eixos en els que es detallen els objectius i les accions que es duran a terme per assolir-los. 

 

Podeu accedir al document complet del PAM en aquest ENLLAÇ.

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • Telegram_petit.png
  • RSS
  • Youtube-32x32.png
  • linkedin-32x32.png
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
ajuntament@olesademontserrat.cat
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional