Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

GEOPORTAL OLESA DE MONTSERRAT

Geoportal Olesa de Montserrat

 

 

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat posa en marxa un Geoportal per tal de la que ciutadania pugui veure representat en un mapa diferents dades d’una manera molt visual i ràpida.

 

Què és un GEOPORTAL?

 

És un espai web en el qual es representa diferent informació d’interès per a la ciutadania damunt d’un mapa. Les dades geoespacials que s’hi representen permeten fer una localització ràpida i també fer-hi consultes interactives així com accedir al contingut de la informació sobre els elements representats.

 

Quina és la seva utilitat?

 

A través d’aquesta eina, la ciutadania podrà consultar, compartir, descarregar i realitzar senzilles edicions d’informació d’interès general com poden els serveis a la ciutadania, rutes d’itineraris, recerca d’edificis i espais d’interès o, fins i tot, consultar les incidències reportades a la via pública. A més aquest sistema permetrà descarregar algunes de les capes en diferents formats donant continuïtat al projecte d’administració electrònica permetent compartir dades obertes.

 

Com s’estructura el GEOPORTAL?

 

El Geoportal d’Olesa de Montserrat es desglossa en diferents blocs i capes temàtiques per accedir ràpidament a la informació de forma fàcilment intuïtiva. El Geoportal  permetrà al ciutadà fer ús d’eines de dibuix i impressió damunt del mapa per tal  que pugui elaborar la seva pròpia cartografia.

 

En l’estructura de blocs hi podrem trobar un enllaç de contacte per aportar suggeriments o bé consultes.

 

A més, s’ha habilitat un geoportal específic per fer-hi consultes de caire urbanístic a través del qual podrem consultar entre d’altres: qualificacions i classificacions del sòl, dades i referències cadastrals, etc.

 

                  Geoportal                                    Geoportal Urbanístic

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • Telegram_petit.png
  • RSS
  • Youtube-32x32.png
  • linkedin-32x32.png
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
ajuntament@olesademontserrat.cat
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional