Logo Ràdio Olesa
+

La Comunitat Minera Olesana celebra el seu 147è aniversari amb el tradicional Concert de Nadal amb la Cobla Vila d'Olesa7/12/2015

El concert, que serà demà a les 18h a El Casal, està organitzat conjuntament amb Olesa Sardanista i també servirà per homenatjar a la Sra. Rosa Segura i Pujol, fundadora de l’Associació Pro-disminuïts Santa Oliva, i per lliurar el premi 'Al servei d'Olesa' a la mateixa entitat. També s'entregaran els diplomes d'or a diferents socis de la cooperativa.El concert serà demà, dimarts, a les 18h a El Casal, es tracta del Tradicional Concert de Nadal que un any més servirà per realitzar els actes del 147è anivesari de la Comunitat Minera Olesana. A l'edició d'enguany, la música arribarà de la mà de la Cobla Vila d'Olesa, dirigida per Francesc Gregori.

 

El concert estarà dividit en dues parts, la primera amb obres d'Enric Morera i la segona amb peces de Manuel Oltra. Segons Anna Costal, segona tenora de la Cobla Vila d'Olesa, el concert és una bona manera d'accedir al món de la cobla i descobrir la qualitat de les composicions sardanístiques en versió de concert, molt diferents a les compostes per a ser ballades en els aplecs. Adjunt podeu recuperar l'entrevista que vam realitzar-li al programa Hotel Gori el passat dijous 3 de desembre.

 

Per la seva banda, Joan Arévalo, President del Consell Rector de la Comunitat Minera Olesana, ha passat pels micròfons d'Olesa Ràdio per destacar la bona salut de la cooperativa i convidar a tots els ciutadans a participar-hi.


Logo Diputació de Barcelona
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50