-->
Logo iDISC - Logo Ràdio Olesa
+

El Correllengua d'Olesa celebra aquest cap de setmana la vintena edició21/10/2021

La CAL d'Olesa ens proposa per aquest dissabte 23 d'octubre dues activitats a l'Escorxador: la presentació del llibre "Curset: mètode de català per a tothom" i un espectacle de monòlegs en català.La 20a edició del Correllengua arriba aquest cap de setmana a Olesa de Montserrat amb propostes culturals i plenes d'humor concentrades en una única jornada: dissabte 23 d'octubre. De fet, el format del Correllengua d'enguany no és l'habitual ja que es va pensar en activitats que poguessin dur-se a terme encara que estiguessin en vigor bona part de les restriccions i mesures de seguretat com a conseqüència de la pandèmia. Un dels membres de la CAL, Felip Segura, ha explicat a Olesa Ràdio que l'any passat ja es va haver d'anul·lar el Correllengua i, enguany, a l'hora de fer-ne l'organització "encara hi havia moltes restriccions vigents, com les d'aforament, i per tant, es van pensar en activitats que garantissin la seguretat de participants, organitzadors i assistents".

 

Aquest any, el Correllengua concentrarà els actes en una sola jornada, que es durà a terme a l’Escorxador, i que començarà a les 8 del vespre amb la presentació del llibre Curset: mètode de català per a tothom a càrrec d’un dels dels seus autors, en Joan Ferrús. Aquest llibre té com a objectiu apropar tant els costums com la llengua catalana a tothom, des d’una òptica amena, satírica i farcida d’humor. Il·lustrat per la reputada il·lustradora Olga Capdevila, amb l’assessorament de la lingüista i membre de l’Optimot. La presentació es farà en format concurs, el Concurset, en què els humoristes Oye Sherman i Manel Vidal demostraran els seus coneixements de llengua. A les 10 de la nit, A continuació, arribarà l’humor amb un espectacle de monòlegs, coorganitzat amb l’Ajuntament d’Olesa, a càrrec dels flamants còmics Oye Sherman, Marc Sarrats, Ana Polo i Manel Vidal. La reserva d'entrades es podia fer a través del web correllengua.olesa.cat però des de l'entitat ens han informat que ja s'han exhaurit. Felip Segura ha destacat que "a principis de setmana ja s'havien reservat totes les entrades, fet que demostra la qualitat de les activitats que es proposen". 

 

El Correllengua és una iniciativa cultural popular, promoguda per la Coordinadora d’Associacions per la Llengua, per reivindicar la unitat de la llengua catalana i laseva revitalització. És una proposta que s’enmiralla en altres iniciatives. A Olesa, la secció local de la CAL va començar a organitzar-lo el 2001. 


Logo Diputació de Barcelona
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50