Logo Ràdio Olesa
+

La regidora d'ERC, Marola Cantarell, renuncia al càrrec20/7/2021

Cantarell ha fet la renúncia per motius personals i professionals, tot i que fa una valoració positiva de l'experiència. La fins ara regidora ha manifestat que el més difícil ha estat comprovar els terminis i els procediments amb què treballa l'administració pública en comparació amb el sector privat.Marola Cantarell ha estat fins el darrer ple de juny regidora d’ERC i, de fet, al proper ple ordinari del mes de juliol, que es celebrarà el dijous dia 22, es donarà compta de la seva renuncia al càrrec. Cantarell ha estat regidora dos anys i ha explicat a Olesa Ràdio que ho deixa per motius personals i professionals i que "la decisió ha estat díficil perquè l'experiència ha estat bona però cal moltes hores de dedicació i jo ara necessito dedicar més esforços al meu projecte empresarial".

 

Cantarell ha assegurat que el més difícil del càrrec és evidenciar i acostumar-s'hi als terminis que hi ha marcats en l'administració pública, fet que "dificulta tirar endavant projectes, tot al contrari que a l'empresa privada". L'exregidora republicana ha afirmat que ha après molt dins del grup municipal d’ERC i que tot i que deixa el càrrec "continuarà tenint contacte amb ERC a Olesa de Montserrat". Pel que fa amb la resta de grups, Marola Cantarell ha assegurat que la relació "és bona al marge del que pugui semblar als plens, tot i que sí que ha reconegut tenir més dificultats amb el grup municipal de Ciutadans".

 

Sobre la tasca dins de l’oposició, Marola Cantarell ha dit que poder aportar idees a un equip de govern que "pràcticament té majoria és molt complicat i ha destacat que amb el Bloc Olesà tot i que hi ha diàleg costa molt d’arribar a acords". Cantarell ha volgut centrar la seva activitat en el desenvolupament empresarial i la millora dels polígons i també en la millora de les instal·lacions esportives. La fins ara regidora ha remarcat que tot i que s’estan fent alguns moviments, no és el ritme que esperava.

 

Amb la renuncia de Marola Cantarell, el grup municipal d'ERC a Olesa de Montserrat està integrat per Jordi Parent i Mireia Monfort; a l'espera que al proper ple del setembre s'incorpori el tercer membre. 


Logo Diputació de Barcelona
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50