Logo Ràdio Olesa
+

Nova edició de la Fira d'Estiu a Olesa de Montserrat4/6/2021

Aquest diumenge, 6 de juny, el comerç olesà treu els seus productes al carrer amb ofertes i promocions especials. En aquesta edició, les activitats queden limitades encara per la pandèmia de la Covid-19.Aquest diumenge, 6 de juny, l’Associació Olesa Comerç organitza la tradicional Fira de d'Estiu que encara, malgrat haver millorat la situació de la pandèmia, encara no es podrà celebrar amb el format i les activitats habituals. La fira serà en horari de matí, de 10 h a 14 h a la plaça de Catalunya. Per tant, els comerciants d'Olesa surten al carrer i repeteixen a l'emplaçament habitual, a la plaça de Catalunya.

 

El president d’Olesa Comerç, Toni Romero, s'ha mostrat il·lusionat per celebrar la fira i ha explicat que es mantindran totes les mesures vigents de la Covid-19 i, per tant, la fira serà un circuit de parades de comerços que es podrà fer en una única direcció, amb control d'accés, aformanet i el gel hidroalcohòlic i la mascareta. Per Romero, encara és d'hora per plantejar altres tipus d'activitats habituals de les fires, com actuacions o el servei de restauració. En aquest sentit, Romero ha dit que prefereixen ser "molt prudents" i ja d'entrada només s'ha previst fer en horari de matí .

 

Des d'Olesa Comerç volen fer una crida a la població d'Olesa de Montserrat a visitar-los a la fira per tal de conèixer de primera mà tota la varietat de productes i promocions que es pot oferir des del comerç de proximitat. 


Logo Diputació de Barcelona
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50