Logo Ràdio Olesa
+

Moviment veïnal lamenta l'aprovació provisional del POUM31/5/2021

Membres de Moviment veïnal van seguir el debat de l'aprovació del POUM des de la plaça de Fèlix Figueras i Aragay.Un dels portaveus de Moviment Veïnal, Carles Joaní, ha destacat que senten "preocupació i tristesa" després que el ple aprovés de forma provisional el POUM, sobretot "perquè és un pla que planteja destrucció d'espai natural". A més, per Joaní és decepcionant comprovar com els representants polítics "escollits democràticament i que han de vetllar pel bé comú, amb les seves decisions acaben beneficiant als interessos privats i els especuladors". 

 

Carles Joaní ha remarcat que, a més, a Olesa de Montserrat "hi ha un debat viu al voltant del POUM, amb veus crítiques i discordants, sobretot després del neguit que ha generat en bona part de la ciutadania les obres de Cal Candi". El portaveu de Moviment Veïnal considera que "la mirada dels partits polítics no ha canviat respecte el PGOU del 93 i avancen que tot i l’aprovació, Moviment veïnal continuarà treballant en xarxa amb entitats i associacions".

 

 

Membres de Moviment veïnal es van concentrar al davant de la plaça de Fèlix Figueras i Aragay per mostrar el rebuig a l’aprovació provisional del POUM i també per poder seguir en directe el debat que es va produir al saló de sessions.

 


Logo Diputació de Barcelona
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50