Logo Ràdio Olesa
+

Concert de sardanes aquest cap de setmana amb la Cobla Vila d'Olesa22/2/2021

És el segon concert que Olesa Sardanista organitza aquest mes de febrer en el marc de la 8a edició de l'Aplec d'Hivern que enguany, per la pandèmia, no s'ha pogut celebrar en el format habitual.El president d’Olesa Sardanista, Pere Salvador, ha avançat a Olesa Ràdio que aquest diumenge, 28 de febrer, la UEC acollirà a les 18.00h el segon concert-audició de sardanes amb motiu de la 8a edició de l'Aplec d'Hivern. En aquesta ocasió serà amb la Cobla Vila d'Olesa. Salvador ha explicat que la informació del repertori ja s'ha avançat a les xarxes socials de l'entitat i que consistirà en una alternança de peces clàssiques amb d'altres de compositors actuals però, en qualsevol cas, amb sardanes molt conegudes.

 

De fet, el repertori serà el següent tal i com ha avançat Olesa Sardanista: 

 

1. Aura del Tura, Conrad Saló
2. Estany de travertins - Pitu Chamorro
3. 25 anys màgics, Lluís Alcalà
4. Mar de Tossa, Ricard Viladesau
5. La Nàiade del llac de Banyoles, Xavier Cassanyes
6. Daliniana, Agapit Torrent
7. A la mare Emília, Àngel Pujol
8. La font dels nou raigs, Manel Saderra Puigferrer
9. Camí del destí, Luis Fernández (estrena)
10. Els millors anys, Marcel Artiaga
11. Cuando vuelva a tu lado (bolero), María Grever
12. La Mariposa (polca), Feliu Monné i Batallé

 

La Cobla Vila d'Olesa tornarà a actuar el mes de març, tal i com ha avançat Pere Salvador que ha recordat que la ballada del mes de març és la primera que s'organitza a l'aire lliure després de l'hivern però que enguany, com encara haurà de ser audició, s'ha decidit mantenir la cita però a la UEC. 

 

Pere Salvador ha avançat que l'entitat hi està treballant per poder acollir el tradicional Aplec del mes de maig amb format ballada tot i que "amb totes les mesures sanitàries de seguretat i les restriccions que estiguin vigents en aquell moment". Segons el president d'Olesa Sardanista és que "a la mínima que es pugui, si la situació ho permet, és fer una primera ballada durant l'Aplec". 

 

Recordem que el 2020 Olesa Sardanista havia preparat la celebració del 40è aniversari de l'Aplec amb tot d'activitats durant tot el cap de setmana que la pandèmia de la Covid-19 va obligar a anul·lar. D'altra banda, Pere Salvador ha destacat que des del departament de Cultura han contactat amb l'entitat per poder començar a planificar festes com Sant Jordi, Santa Oliva i Festa Major en què Olesa Sardanista hi participa activament. 

 


Logo Diputació de Barcelona
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50