Logo Ràdio Olesa
+

Almudena Toledo renuncia a l'acta de regidora del PSC18/2/2021

Toledo ha explicat que la renúncia ha vingut motivada per discrepàncies amb el PSC d'Olesa.La fins ara regidora del PSC a l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat, Almudena Toledo, ha renunciat a la seva acta com a regidora per discrepàncies amb el partit. Toledo ha exlplicat a Olesa Ràdio que la renúncia no ha vingut motivada per la gestió que s'ha fet del cas de la gossa Kala sinó, entre d'altres, pel suport que he rebut del "meu grup municipal". 

 

L'exregidora socialista i,fins ara, membre del grup de defensa animal del PSC, destaca que va arribar al partit procedent del món animalista i que el més normal hagués estat que "s’escoltés la seva veu en aquest àmbit" ja que "podia guiar sobre quins són els camins adequats per millorar el benestar dels animals" i deixa clar que el PSC d’Olesa "no m'han volgut seguir i han optat per una posició contrària a la meva".

 

El cas de la gossa Kala ha generat un allau de comentaris a les xarxes socials i peticions perquè l'animal -comissada l’any passat i donada en custòdia a la protectora APAN- no es retornés a la família propietària, l’Ajuntament d’Olesa va manifestar que la decisió sobre el futur de la gossa estava en seu judicial, arran la demanda presentada per l’Associació Animalistes d’Olesa (ADO).

 

Per a Toledo, aquest cas ha evidenciat les diferències amb el PSC d’Olesa en l'àmbit animalista i ha posat de manifest que "s'ha generat un moviment social en relació al cas Kala i l'Ajuntament anava a cometre un error que el PSC no va entendre com a tal i, per tant,  em vaig sentir sola". Per aquest motiu, la fins ara regidora assegura que "era moment de prendre la decisió de marxar" de la política institucional tot i que ha avançat que continuarà 

defensant els seus ideals.

 

Malgrat tot, Almudena Toledo destaca que prendre la decisió de marxar no ha estat senzill perquè encara creu en els Ajuntaments i els partits polítics. Sense concretar el motiu exacte, Toledo explica que el detonant per decidir marxar es va produir el diumenge a la nit. Així doncs, va ser el mateix dilluns al matí quan va comunicar al primer secretari del PSC a Olesa, Fernando Vicente, la decisió de fer efectiva la renúncia.

 

En clau de futur i respecte la possibilitat de tornar a la política municipal, Almudena Toledo no tanca la porta a res. Actualment, parla de "tempesta interior" i que en cap cas li passa la possibilitat de tornar, però  ho deixa clar dient que “a la vida no es pot tancar la porta a res”. Per últim, Toledo s’ha mostrat agraïda amb totes les persones que li han donat suport en una situació complicada i les que la van votar per compartir els seus ideals. De fet ha assegurat que marxa tranquil·la i convençuda de tot el que ha fet durant la seva etapa com a regidora. 

 

 


Logo Diputació de Barcelona
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50