Logo Ràdio Olesa
+

Teixint creacions, nou projecte de la biblioteca Santa Oliva17/2/2021

Aquest mes de febrer ja es pot visitar la primera exposició d'aquest projecte que mostrarà el talent creatiu de sis dones olesanes.La directora de la Biblioteca Santa Oliva, Marta Puig, ha explicat que el projecte Teixint Creacions va sorgir de la necessitat de fer propostes a la ciutadania que poguessin dur-se a terme de forma presencial però també en format virtual, avantçant-se a la possibilitat que la situació sanitària obligui a tancar els espais de la biblioteca tenint en compte la situació de pandèmia. D'aquesta manera, la biblioteca acollirà sis exposicions durant aquest 2021 que tindrà com a protagonistes el talent i esperit creatiu de sis olesanes. Marta Puig ha destacat que "el projecte neix amb la voluntat de continuar en el temps, per mostrar el poder creatiu dels olesans i de les olesanes. Enguany, per començar, s'han triat sis dones".

 

La Biblioteca Santa Oliva organitzarà una exposició presencial a la planta baixa per cada creadora i també entre una i dues mostres virtuals, depenent de tot el material del qual es disposi. També s'ha previst fer tallers adreçats a la ciutadania però Puig ha explicat que "els tallers s'hauran de programar per més endavant, de moment les restriccions no permeten organitzar activitats presencials".

 

Teixint Creacions ja ha començat aquest mes de febrer amb una exposició de poesia de Carla Grima. Al març es podran veure il·lustracions de Marta Font i a l'abril les creacions florals de Fàtima Valldeperas. Al maig, joies d'Estefania Bautista i al juny ceràmica de Marta Comelles. Les exposicions es reprendran el mes d'octubre amb una mostra fotogràfica de Guemma Figueras on es podrà veure la tasca de totes les artistes participants.


Logo Diputació de Barcelona
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50