Logo Ràdio Olesa
+

Les activitats no s'aturen aquest cap de setmana a Olesa16/10/2020

Les propostes comencen aquest divendres amb una conferència a l’Auditori de la Casa de Cultura i que forma part de les X Jornades de Memòria HistòricaLes noves restriccions establertes per la Generalitat de Catalunya per intentar contenir la pandèmia de Covid-19 ha tingut algunes afectacions a l’agenda d’activitats del cap de setmana. Mentre que s'ajornen algunes activitats com el concert previst el dissabte a l'Escorxador, d'altres es mantenen.

 

Aquest divendres a les 19 h i a l’Auditori de la Casa de Cultura, arriba la conferència 'Alfons Sala i Argemí: reflexions biogràfiques i anàlisi contextual' a càrrec de l’historiador Josep Puy. Totes les entrades per assistir presencialment ja estan esgotades. Ara bé, l’acte es podrà seguir a l’adreça https://meet.jit.si/olesaateneu. L’acte forma part de les Desenes Jornades de Memòria i Justícia.

 

I a la Passió d’Olesa de Montserrat, arriba l’obra de teatre 'El crèdit', dirigida per Jaume Figueras i interpretada per Ignasi Campmany i Jaume Paltor. A conseqüència de les noves restriccions, l’obra ha patit un canvi d’horari i començarà a les 21 h i no a les 22 h com s’havia previst en un inici.

 

I dissabte, inauguració de l’exposició 'Descobrint Olesa' basada en el llibre del mateix títol, projecte d’Edicions Paper d’Estrassa i que té com a objectiu donar a conèixer les festivitats, la cultura popular i els espais més emblemàtics d’Olesa. La inauguració es farà a les 18 h al pati de la Casa de Cultura i es podrà visitar fins al pròxim 15 de novembre. És un acte gratuït però cal reservar entrada al portal vivetix.com.

 

I el dissabte a les 19 h de la tarda, a la parròquia de Santa Maria d’Olesa, el Col·lectiu Misteris organitza una missa homenatge a les víctimes de la Covid-19 en la qual s’aprofitarà per fer l’estrena de tres poemes dels misteris musicats. L’aforament és limitat i cal informar-se al whatsapp 616 52 84 64 per la reserva de places. Pel que fa al concert 'Brighton 64 i Jan Serra' que s’havia de celebrar aquest dissabte a la nit a l’Escorxador, s’ha ajornat a conseqüència de les mesures sanitàries.

 

 

I el diumenge, espectacle familiar 'Hamelí' amb la companyia de titelles Xip Xap. Serà a les 17:30 h al Casal. S'explicarà el conte clàssic en el qual una vila es veu misteriosament infestada per una plaga de rates, tot i que en aquest cas, les rates no vénen de fora. L’espectacle familiar del Casal mantindrà totes les normes de seguretat establertes: aforament del 50%, distància de seguretat, gel hidroalcohòlic i mascareta. Les entrades es poden comprar al portal vivetix.com. Diumenge, finalment no hi haurà La Portals.

 

El mateix diumenge a les 18 h i a la UEC, concurs de teatre Vila d’Olesa amb l’obra 'Les arrels' del grup de Teatre Amic de les Arts. L'obra explica la història d'una família de l'Anglaterra dels anys 50, que pretén reflexionar sobre la vida acomodada que portem i la por que ens fa lluitar pels nostres drets, per no perdre el que tenim.


Logo Diputació de Barcelona
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50