Logo Ràdio Olesa
+

La companyia Xip Xap ofereix l’espectacle familiar 'Hamelí' al Casal14/10/2020

Serà diumenge a les 17:30 h i cal fer reserva d’entrades al portal vivetix.comEl Casal acull aquest diumenge l'espectacle familiar 'Hamelí', de la companyia Xip Xap. L’espectacle de titelles explica la misteriosa desgràcia d’una vila infestada de rates. Només que les rates no vénen de fora, sempre hi han sigut. Alguns clàssics tenen el poder de sobreviure al pas del temps i d’oferir lectures que ens resulten del tot contemporànies. Serà a les 17:30 h i cal reservar prèviament l'entrada.

 

El coordinador de La Xarxa a Olesa de Montserrat, Mingo Vallès, ha destacat que és una versió actualitzada del clàssic 'El flautista d’Hamelí', un conte popular alemany que explica la història d’un poble assetjat per una plaga de rates. Vallès ha destacat que és un espectacle per a tota la família, recomanat per a infants a partir de 5 anys. Vallès ha remarcat que es seguiran totes les mesures de seguretat per evitar contagis de la Covid-19.

 

'Hamelí', de la companyia de titelles 'Xip xap', està adaptada en l’actualitat i que es basa en el conte basat en aquest poble infestat de rates, en el qual els habitants havien provat de tot per intentar desfer-se’n sense èxit. Aleshores va ser quan van cridar un músic amb una flauta màgica, que va tocar i les rates hipnotitzades el van seguir fins al reu, on es van ofegar totes. El clàssic continua quan la gent del poble no va pagar l’acordat al flautista, que va tornar a tocar una altra cançó, aquest cop emportant-se tots els infants de la ciutat per hipnosi.

 

Compromís amb els més menuts oferint una programació d'espectacles estable, regular i de qualitat. Aquesta és la finalitat principal de La Xarxa que, un diumenge al mes a la tarda, acosta les arts escèniques al públic infantil i familiar. La Xarxa, que forma part de l'Associació El Casal Cultural d'Olesa, col·labora també amb l'Ajuntament amb el teatre a l'escola i amb animacions infantils al carrer.


Logo Diputació de Barcelona
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50