Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

LLOCS DE VOTACIÓ

Diumenge 26 de maig es constituiran un total de 27 meses electorals a Olesa de Montserrat, distribuïdes en 10 col·legis electorals que engloben a 12 seccions censals (les mateixes que a les darreres eleccions Generals del 28 d’abril).

 

Els col·legis electorals estaran oberts des de les 9 del matí fins a les 8 del vespre, sense interrupció, i es distribuiran pel municipi (veure al plànol i documentació adjunta).

 

Mesa Electoral

 

Col·legi

 

1-A

C. Cívic Sant Bernat

1-B

C. Cívic Sant Bernat

2-A

Casa Cultura

2-B

Casa Cultura

3-A

Safaretjos

3-B

Safaretjos

4-A

Escorxador

4-B

Escorxador

4-C

Escorxador

5-A

Local AV Poble Sec

5-B

Local AV Poble Sec

6-A

Local AV La Central

6-B

Local AV La Central

7-A

Escorxador

7-B

Escorxador

8-A

CEIP Montserrat

8-B

CEIP Montserrat

8-C

CEIP Montserrat

9-A

Local AV Les Planes

9-B

Local AV Les Planes

10-A

CEIP Josep Ferrà

10-B

CEIP Josep Ferrà

11-A

CEIP Sant Bernat

11-B

CEIP Sant Bernat

11-C

CEIP Sant Bernat

12-A

Local AV Poble Sec

12-B

Local AV Poble Sec

 

El col·legi electoral que fins ara s’instal·lava al vestíbul d’educació infantil del CEIP Josep Ferrà, i ateses les seves reduïdes dimensions, s'ubicarà al vestíbul de l’edifici principal del mateix col·legi. Aquesta variació no afecta a la informació continguda en les targetes censals que envia l’INE ja que la informació continguda a la targeta censal indica que el col·legi s’instal·la al CEIP Josep Ferrà i Esteva, sense indicar cap vestíbul en concret. El diumenge dia 26 de maig s’instal·larà un rètol al vestíbul d’educació infantil informant d’aquesta variació.

 

Al col·legi electoral que s’ubica al local de l’AV Poble Sec, hi voten dues seccions censals (5 i 12) des de les darreres eleccions generals. Aquest fet va provocar que moltes persones no sabessin a quina mesa electoral en concret havien de votar. Per aquest motiu, s’instal·larà un panell informatiu tant gràfic com relacionant els carrers de cada secció. A més se separaran de manera clara les meses que corresponen a la secció 5 i a la secció 12.

 

De la mateixa manera, al col·legi electoral que s’ubica a la nau principal de l’Escorxador, on també hi voten dues seccions, la 4 i la 7, a les últimes eleccions generals també es van produir confusions alhora d’anar a votar. Per aquest motiu s’obriran les dues portes de l’Escorxador que donen al carrer Jacint Verdaguer, de forma que una secció entri per una porta i l’altra secció entri per l’altra porta. A cada entrada s’instal·larà un panell informatiu, tant gràfic com amb la relació de carrers de cada secció.

 

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional