Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

PLA D'ACTUACIÓ MUNICIPAL

EL PAM ÉS L'INSTRUMENT DE PLANIFICACIÓ ESTRATÈGICA DE L'ACTIVITAT MUNICIPAL

 

El Pla d'Actuació Municipal (PAM) és un document redactat conjuntament entre l'Equip de govern i el personal de l'Ajuntament per convertir totes aquelles intencions polítiques en actuacions planificades de manera realista sobre un calendari. Recull quines són les línies estratègiques a seguir i els projectes i les accions més rellevants que configuraran l’acció del Govern municipal per al mandat 2019-2023.

 

És el resum ordenat del conjunt de propostes d'actuació que l'Equip de Govern municipal vol fer arribar als seus ciutadans. A partir de la definició d’uns eixos de treball, que s’engloben dins els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que van adoptar-se el 25 de setembre del 2015 com a part de la nova agenda de desenvolupament sostenible (Agenda 2030), es marquen els objectius, així com les accions que es creuen necessàries per assolir-los, incloent-hi els indicadors que permeten avaluar el grau de compliment.

 

EL PAM VOL FER PROPERA LA POLÍTICA I LA GESTIÓ MUNICIPAL 

 

És una manera de relacionar-se amb cadascuna de les persones que viuen a Olesa de Montserrat amb la voluntat de fer més propera la política i la gestió municipal.

 

Aquest PAM pretén romandre obert i flexible. És un document viu i revisable i, per tant, s’adaptarà a qualsevol necessitat i/o oportunitat que es consideri positiva per ser incorporada. És per això que no és un document tancat, sinó un punt de partida i una eina de treball compartida, que anualment es revisarà per valorar el grau d’assoliment, fent possible, d’aquesta manera, introduir les millores necessàries.

 

Som davant un repte difícil d’assolir, però en cap cas volem deixar passar l’oportunitat que tenim de transformar la nostra vila.

 

ESTRUCTURA DEL PAM

 

El PAM 2020-2023 de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat s’ha estructurat a partir de 4 àmbits, els quals han definit els seus eixos de treball. 

 

Per a una major comprensió, aquests àmbits contenen diferents eixos en els que es detallen els objectius i les accions que es duran a terme per assolir-los. Els podeu consultar a les pestanyes laterals.

 

També podeu consultar el document del PAM de l'Ajuntament d'Olesa AQUÍ.

 

 

DIGUES LA TEVA SOBRE EL PAM

  •  He llegit i accepto la política de privacitat
  • Fes clic aquí per llegir les condicions legals
  • * Camps obligatoris

Avís sobre la protecció de dades personals

Benvolguts/des,

 

el 25 de maig de 2018 ha entrat en vigor el nou Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD), que garanteix més seguretat i transparència sobre les dades personals dels ciutadans i ciutadanes.

 

D’acord amb aquesta normativa, us informem que l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat ha actualitzat la seva política de privacitat.

 

Podeu consultar informació addicional sobre protecció de dades a: https://www.olesademontserrat.cat/seu-electronica/politica-de-proteccio-de-dades-personals.htm


  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional