Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

Aigües residuals i abocaments
El departament de Medi Ambient l'any 2013 va col·laborar amb als Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya i els tècnics de l’Agència Catalana de l’Aigua en la inspecció de possibles focus de contaminació de l’aigua. L'Agència Catalana de l'Aigua és l'organisme gestor en matèria d'aigües i obres hidràuliques de les competències de la Generalitat de Catalunya.

 

Respecte a la depuració de les aigües residuals, l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat disposa d’una xarxa de clavegueram que connecta amb la xarxa general per tal de poder depurar les aigües a l’EDAR (estació de depuració d’aigües residuals) ubicada aigües avall del riu Llobregat, al terme municipal d’Abrera.

 

Durant l’any 2013 al terme municipal d’Olesa de Montserrat es va produir un incident al col·lector de salmorres de l’Agència Catalana de l’Aigua; aquest col·lector porta les salmorres de les mines de sal, ubicades aigües amunt del riu Llobregat.

Aquest incident va afectar moderadament al medi natural (vegetació) a causa de la concentració de sals de les salmorres abocades.

 

L'Ajuntament d'Olesa de Montserrat va mantenir reunions amb les administracions implicades per tal que es prenguessin les mesures oportunes.

 


  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional