Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

Pas alternatiu al carrer Argelines per obres al clavegueram, a partir del 13 d'octubre6/10/2020


El proper dimarts 13 d'octubre arrencaran els treballs per a la instal·lació del nou col·lector dels carrers Argelines i Les Planes, dins les obres d'urbanització del sector de Cal Candi, que és d'iniciativa privada. El col·lector, conjuntament amb la nova canalització instal·lada al carrer de la Vall d'Aran, permetrà recollir les aigües pluvials de la mateixa urbanització i també de la urbanització de Les Planes. La nova instal·lació formarà part de la xarxa de clavegueram municipal, abocant les aigües de pluja al calaix soterrat de la riera de Can Llimona.

 

Les obres afectaran la mobilitat a la zona tot i que es mantindran els dos sentits de la circulació al carrer Argelines, on es donarà pas alternatiu amb dos semàfors d'obra, un dels quals instal·lat en la confluència entre els carrers Argelines i Vall d'Aran. Les obres no afectaran, però, el pas de la línia del bus urbà línia M2 de TGO), i per tant, es mantindrà la parada que hi ha ubicada al carrer.

 

És previst que la durada dels treballs sigui de tres setmanes.

 

La Junta de propietaris de Cal Caldi posa a disposició dels veïns i veïnes afectats un canal de comunicació directe per atendre qualsevol dubte o informació referent a les obres. Es pot contactar amb la Junta de propietaris de Cal Candi al telèfon 675 615 131 o bé al correu electrònic info@juntacalcandi.cat.


  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional