Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

Protecció Civil activa l'alerta del Pla Inuncat i Ventcat per les fortes pluges i vent fort previst avui10/9/2019


Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya alerta de fortes pluges i vent a Olesa de Montserrat i tot el Baix Llobregat. En base a les previsons meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que es preveuen que es poden derivar s'ha activat el Pla especial Inuncat i Ventcat en fase d'alerta.

 

 

 

El Departament de Seguretat Ciutadana, i la Policia Local aconsellen que se segueixin les següents mesures d'autoprotecció en cas de fortes pluges o tempestes:

 

- Evitar l'accés a rieres, barrancs, lleres del riu Llobregat, i en general evitar els camins de muntanya, ja que existeix el risc d'esllavissades.

 

- No refugiar-se sota els arbres ni caminar a camp obert per evitar els impactes dels llamps.

 

- Evitar circular amb el vehicle privat, ja que sovint les vies de circulació es poden inundar en situacions sobtades de fortes pluges. A més són freqüents les esllavissades en carreteres secundàries.

 

- Vigilar els moviments de terra, forats, clavegueres, cables de conducció elèctrica fluixos i, en general, tots els objectes caiguts (branques d'arbres, etc.).

 

- Retirar els vehicles estacionats al carrer Riera. En cas necessari, la policia local tallarà l'accés dels vehicles i vianants a d'aquest carrer.

 

En cas d'emergència trucar a la policia local 937783131 o al 112.

 

Trobareu tots els consells de Protecció Civil de la Generalitat davant fortes plugesinterior.gencat.cat/inundacions i de fort vent a interior.gencat.cat/ventades

 

 


  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional