Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

Repartiment de tiquets per a La Nit en Blanc de dissabte 20 de juliol10/7/2019


A la festa de la Nit en Blanc del proper 20 de juliol, vine vestit de blanc i gaudeix d'un sopar pícnic amb els teus amics i familiars a l'entorn del Parc Municipal!

El repartiment dels tiquets per a reservar taula per la Nit en blanc es farà els dies 10, 11 i 12 de juliol de 10 a 14 i de 17 a 20 hores a la Casa de Cultura; i els dies 16 i 17 de juliol, de 10 a 13 i de 17 a 20 hores.

 

Cartell de la Nit en Blanc 2019


ÉS GRATUÏT?
Sí, cadascú es porta el sopar, i la festa és per a tothom, vingui a sopar o no.

 

COM HE DE VESTIR-ME?

Els participants han de vestir-se de blanc; l'originalitat i l'elegància són sempre benvingudes. Puja les teves fotos a Instagram #nitenblancolesa.

 

QUÈ HE DE PORTAR?
Tovallons blancs, plats blancs, copes, coberts, també pots portar complements per decorar la taula i per descomptat, el pícnic del sopar.

 

I DE LA NETEJA, QUI SE N'ENCARREGA ?

Cadascú ha de recollir tot el que hagi portat i abocar als contenidors la brossa que generi: l’espai ha de quedar tant net com l’heu trobat. També cal retornar les cadires al lloc de distribució.

 

ÉS NECESSARI INSCRIURE-S'HI AMB ANTELACIÓ ?

Per assegurar que tots els participants tinguin taula disponible, cal que s'inscriguin amb antelació ( places limitades). Si l’opció triada és sopar sobre la gespa, o només assistir a la festa, no és necessari.

 

A ON PUC INSCRIURE'M ?
A la Casa de Cultura, el dies 10, 11 i 12 de juliol, de 10 a 14 h i de 17 a 20 h

 

HORARI DE LA NIT EN BLANC

A les 21.00 h Recepció dels assistents i ocupació de les taules A les 21.30 h Inici del sopar. Per donar la benvinguda a tots els participants, s'agitaran els tovallons al ritme de la cançó de Viva la Vida. A les 23.00 h Encesa multitudinària de bengales per donar inici a la festa “ Sabors Cubans “ amb AGUSTÍN ASPA i el seu grup HABANA, que durarà fins a la 1.30 h.


  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional