Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

Inscripcions a l'Espai Nadó Familiar 201926/4/2019


SERVEI D’ACOMPANYAMENT A LA PETITA INFÀNCIA I A LES FAMÍLIES


“La família és el marc on la persona desenvolupa i construeix la seva personalitat i on adquireix i desenvolupa les capacitats afectives, comunicatives i de coneixement. És el suport essencial i bàsic que necessita tota persona per dur a terme el seu procés de socialització i per anar incorporant normes i valors que aniran configurant el seu comportament social. Pares, mares, germans, avis...són els qui donen el suport emocional necessari per tenir ganes de viure i també son el model que ens orienta en la vida”.


Què trobareu als grups per a la petita infància?
Acollir des de l’amor i l’alegria.
Els petits troben un lloc segur i estimulant ple de materials seductors de joc, un lloc preparat per viure experiències i assolir aprenentatges. Poden jugar amb altres infants, d’altres adults i amb els seus pares, mares ,persones de referència...
L’organització i el tipus de materials estan pensats per a que l’infant visqui el seu moment evolutiu jugant i sense haver de viure una separació familiar.
La tasca de les persones que condueixen el grup és la d’acompanyar i fer que l’espai sigui acollidor i enriquidor. Que les famílies es trobin en harmonia i els infants trobin un espai on créixer de manera integral envoltats dels seus referents.
És tracta d’acollir diferents tipus de criança i trobar un espai on comunicar alegries, inquietuds, reflexions i dificultats referents a la parentalitat i marentalitat, tot compartint l’enginy i el saber fer de tots i totes les integrants del grup participant.


Organització:

GRUP 0-4 mesos. Dimecres 10-12 h. Inici: 15 de maig de 2019

Grup 5-12. Dimecres 17-19 h. Inici: 15 de maig de 2019

Grup 12-24. Dimarts 17-19 h. Inici: 14 de maig de 2019
  

Lloc: Llar d’infants Taitom
Nombre de sessions: 9 (els grups finalitzaran el mes de juliol) + 1 entrevista inicial d’acollida.


Inscripcions:
Gratuïtes. Cal lliurar la butlleta d’inscripció presencialment al Departament de Serveis Socials (Parc municipal s/n, Cal Mané). La butlleta, que es troba en la documentació annexa, també es podrà trobar al mateix departament, al servei de Pediatria del CAP Olesa i a la Biblioteca Santa Oliva.


  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional