Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

Curs bàsic de manipulador d'aliments. Inscripcions a partir del 8 d'octubre.2/10/2018


El departament de Salut Pública de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat organitza un nou curs bàsic de manipulació d’aliments, dijous 18 d’octubre de 16:00 a 20:00 a la Casa de Cultura.

Les inscripcions es poden fer a partir del 8 d’octubre, indicant nom i cognoms, número del DNI, adreça i telèfon a l'OAC o a sanitaticonsum@olesademontserrat.cat.

Les places són limitades.


MANIPULACIÓ D’ALIMENTS: CURSOS I INFORMACIÓ


Es considera manipulador/a d'aliments, tota persona que per la seva activitat laboral, tingui contacte directe amb els aliments durant la seva preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasat, emmagatzematge, transport, distribució, manipulació, venda, subministrament i servei de productes alimentaris.

1) Estic obligat a tenir el carnet de manipulació d'aliments?
Els professionals de restaurants, bars, menjadors escolars, carnisseries, peixateries, forns de pa, grans superfícies... estan obligats a disposar d'un document acreditatiu de formació en matèria manipuladors en qüestions d'higiene alimentària. Des de fa bastant temps, formalment no existeix el “Carnet”

2) En què consisteix el curs bàsic de manipulació d'aliments?
Amb aquests cursos es pretén aconseguir que el personal treballador del sector alimentari adquireixi una correcta educació sanitària i uns adequats hàbits d'higiene dels aliments, així com conscienciar l'alumnat de la importància de fomentar la salut del consumidor/a.

Un cop finalitzat el curs de manera satisfactòria es lliurarà un certificat d'aprofitament. Aquest certificat es podrà recollir a la Oficina d’Atenció Ciutadana aproximadament 3 setmanes després de la realització d’aquest curs.


  • Twitter
  • Facebook
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional Logo Infoparticipa 2017