Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

Consells de seguretat per correfoc dissabte 20 d'abril21/4/2017


Aquest dissabte a partir de les 22.00h es celebrarà el correfoc de la 10a Custusigniada. El recorregut començarà a l'Ajuntament però es faran tres itineraris simultanis:

 

El recorregut A passarà pels carrers següents: Ajuntament, Coscoll, Forn, Sant Joan, de Dalt, Oró, Del Nord, de Baix i Garraf.

 

El recorregut B passarà pels carrers següents: Ajuntament, Salvador Casas, Coscoll, Església, Cendra, Hospital, Creu Reial.

 

El recorregut C passarà pels carrers següents: Ajuntament, Anselm Clavé, Alfons Sala, Església, Riera, Mare Paula Montal, Ample i Creu Reial.

 

També es farà un correfoc conjunt pels carrers: Garraf, Creu Reial, Ample, plaça de Les Fonts, Alfons Sala, Anselm Clavé i Ajuntament.

 

Consells per al veïnat i comerços:

 

  • Perquè no hi hagi accidents, retireu del carrer qualsevol obstacle que pugui destorbar el recorregut del correfoc, com, per exemple, els testos amb plantes, les bosses d'escombraries, les taules, les cadires, els para-sols i altres objectes situats a la via pública.
  • Retireu els vehicles de la zona per on passarà la cercavila de foc, així evitareu que la gent prengui mal i possible desperfectes als cotxes (a partir de les 14.00h del 22-04-2017).
  • Tanqueu les portes, les finestres i els balcons, i protegiu les obertures per impedir l'entrada de coets i guspires que podrien causar un incendi. 
  • Recolliu la roba estesa i les banderes i plegueu els tendals per prevenir que es puguin encendre.
  • Protegiu els aparadors i les vidrieres u ubicades a l'itinerari que seguiran els grups de foc. Podeu utilitzar cartrons com a protecció per tal d'evitar cremades als vidres i altres elements de l'immoble. Podeu recollir cartró per protegir portes i finestres, de manera gratuïta, als punts indicats el dissabte 22-04-2017.

  • Twitter
  • Facebook
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional Logo Infoparticipa 2016