Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

Nou taller d'autoprotecció i suport vital bàsic i DEA19/5/2017


El Departament de Sanitat i Consum de l'Ajuntament, amb el suport de la Diputació de Barcelona, organitzen pel proper dijous 15 de juny un Taller d'autoprotecció i suport vital bàsic i DEA per a la ciutadania.

 

El principal objectiu d'aquesta activitat és dotar als participants d'eines i recursos necessaris per identificar una situació d'emergència i saber com actuar. Entendre i aplicar el concepte de prevenció i una introducció i cultura de l'Autoprotecció (conceptes de perill, autoprotecció i prevenció). També s'explicaran les situacions d'emergència més freqüents i llur maneig.

 

Els continguts del taller: PAS (Protegir, Avisar, Socórrer); PLS (Posició Lateral de Seguretat); SVB (Suport Vital bàsic); RCP (Ressuscitació Cardiopulmonar); OVACE (Obstrucció de la via Aèria per Cos Estrany); DEA (Demostració de Desfibril·lació Externa Automatitzada).

 

El taller té una durada de 4 hores (16:00 a 20:00h) i es farà al  Saló de sessions de l’Ajuntament. Les places són limitades i cal inscripció prèvia a través del correu electrònic del departament: san...@olesademontserrat.cat   aportant les següents dades:

 

  1. Nom i Cognoms
  2. DNI
  3. Adreça
  4. Telèfon de contacte

o de manera presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l´Ajuntament mitjançant un formulari.

 

El període d’inscripció comença comença el 29 de maig i finalitza el 09 de juny.


  • Twitter
  • Facebook
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional Logo Infoparticipa 2016