Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

Commemoració dia Internacional contra la Homofòbia en el Futbol19/2/2021


L'Ajuntament d'Olesa de Montserrat i el club Futbol Sala Olesa commemoren el Dia Internacional contra la Homofòbia en el Futbol, aquest divendres 19 de febrer, que enguany porta per lema "Xutem contra l'homofòbia i aturem la discriminació LGBTI". Aquesta jornada té l’objectiu de garantir els drets de totes les persones a gaudir d’una pràctica esportiva lliure de qualsevol tipus de discriminació per raó d’orientació sexual, identitat o expressió de gènere.

 

Per reivindicar-ho s’anima a esportistes i persones vinculades al món del futbol i l’esport en general a que facin un xut contra la discriminació de les persones LGBTI i difonguin vídeos, imatges amb el cartell i fotografies per les xarxes fent us del hastag #XutemcontralHomofobia.

 

Activitats programades

 

-Dijous, 18 de febrer, i divendres 19 de febrer, publicació a les xarxes socials imatges del cartell, així com vídeos i fotografies d'esportistes del club xutant amb el hashtag #XutemcontralHomofobia.

 

-Dissabte, 20 de febrer, acte central de commemoració al Dia Internacional contra l'Homofòbia en el Futbol al Pavelló Salvador Boada, a les 17.40h

 

L'acte serà retransmès en directe pel Canal de YouTube del FSOlesa, abans del derbi FS Olesa vs CFS Esparreguera (partit de Tercera Divisió Nacional de Futbol Sala) que es juga a les 17.45h 

Canal Youtube FSOlesa: https://www.youtube.com/c/fsolesa

 

En aquest acte es llegirà un manifest, i els capitans de tots dos equips i l'activista LGTBI+, Eren Garcia, xutaran a la porteria contra l'homofòbia. fotografia de grup amb la bandera LGTBI+ davant.

 

A l'acte participarà la regidora de Gènere, Feminismes i LGTBIQ+ de l'Ajuntament d'Olesa, Ada Agut; el regidor d'Esports, Domènec Paloma, i la Junta Directiva del FS Olesa.

 

La Generalitat de Catalunya, mitjançant la Direcció General d’Igualtat i la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF), i la Federació Catalana de Futbol se sumen un any més a la celebració d'aquest dia. 

 

 

 
Signatari:
S'està verificant la signatura digital. 
Data:
S'està verificant el segell de temps. S'està verificant el segell de temps.

Verifica


Signatari:
S'està verificant la signatura digital. 
Data:
S'està verificant el segell de temps. S'està verificant el segell de temps.

Verifica
  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional