Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

L'Escola Municipal de Música es prepara per al 50 aniversari23/8/2019

El centre a partir del setembre dedicarà part de les seves energies a planificar l'any 2020 per a celebrar les noces d'or. La valoració del curs passat per part de la directora ha estat de molt positiu, sobretot pel Projecte 'Famílies'.L’Escola Municipal de Música ja està treballant en la preparació el 50è aniversari a partir de l'any vinent, 2020, que constarà en diverses activitats durant tot el curs. Àngels Benítez, directora del centre, ha avançat que la darrera serà una Mostra Musical molt diferent i realitzada a l'aire lliure.

 

El d'enguany la directora ha explicat que ha estat un curs especial, sobretot perquè s’ha tancat el cicle d’educació secundària i la valoració d’alumnat i famílies ha estat molt positiu. A partir d’aquí, el curs vinent començarà amb un nou projecte d’ensenyament musical. 

 

El curs s’ha estructurat al voltant del projecte “Famílies” que també s’ha vist reflectit en l’acte de final de curs al teatre de La Passió. Es va fer una mostra musical basada en les diferents famílies instrumentals o vocals. La tendència és que aquesta activitat tendeixi a ser cada cop més un espectacle. Per això, enguany s’han introduït altres disciplines com el teatre.

 

Aprofitant el projecte “Famílies”, per acabar el curs es va organitzar  un sopar conjunt d’alumnat, les seves famílies i professorat i que va comptar amb l’assistència de 160 persones vinculades a l’escola.   Des de la direcció s'ha destacat que es podria valorar fer un sopar conjunt cada any tot i que reconeix que l’any vinent es celebra el 50è aniversari de l’escola i hi haurà un gruix d’activitats de celebració molt important.

 

També es va celebrar la Cantata “Rebel·lió a la cuina” amb diferents escoles d’Olesa també al teatre de La Passió. La cantata és una de les activitats que ofereix l’Escola Municipal de Música als centres educatius del municipi a través del catàleg d’activitats educatives. Enguany, han participat 5 escoles i ha comptat amb la col·laboració d’un grup de percussió de l’escola de música. La directora de l’escola, ha destacat que la cantata és un acte amb una assistència massiva i la posada en escena de tot el que s’ha treballat de forma individual a les escoles.


  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional