Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

Publicació de l'agenda d'activitats culturals de la tardor22/8/2019

La Festa dels Miquelets, el Concurs de Teatre Vila d'Olesa, les Jornades de Memòria Històrica, la Castanyada, o els 50 anys de l'Escola Municipal de Música són alguns dels actes programats.L'Ajuntament d'Olesa de Montserrat ja ha editat, publicat i repartit a les dependències municipals l'agenda d'activitats culturals de tardor que inclou els mesos de setembre, octubre i novembre.


Les propostes destacades del mes de setembre són la Festa dels Miquelets que se celebra els dies 7 i 8, el Sopar de la Diada el dia 10, la festa del barri dels Closos el dia 14, la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura del 16 al 22, la Festa del Casc Antic, també el 22 de setembre, la 35 edició del Concurs de Teatre Vila d'Olesa, el Sardaball i l'Olesa Tremola el 28. Un dels actes que s'ha programat a darrera hora i no s'ha inclòs és l'homenatge a les Germanes Paüles el dia 15 de setembre.


De l'1 al 12 d'octubre els actes de més relleu són els del Correllengua, la Setmana de la Lactància Materna, el dia 6 la Fira del Comerç. La presentació del Banc de Terres del Parc Rural el 10 d'octubre. De l'11 fins al 13 del mateix mes, s'organitzen les Jornades Europees del Patrimoni, del 15 al 19 les VIII Jornades de Memòria Històrica i en paral·lel la 16a edició del Festival Ariadna, el 2n Festival d'Art Jove, la 4a Ruta Infantil de les Fonts d'Olesa en Bicicleta i el 3r Festival de Màgia Jove.


El 2 novembre se celebra la Castanyada a la UEC, i el dia 10 la Travessa de les Tres Ermites. El dia 15 es presenta la Nit de l'Esportista i del 16 al 23, la Setmana dels Drets dels Infants i la Setmana de la Prevenció de Residus. Ja per tancar el mes, el dia 22 de novembre es realitzarà l'acte institucional i el concert dels 50 anys de l'Escola Municipal de Música i el 25, el Dia Internacional contra les Violències Vers les Dones i les Nenes.


Al llarg d'aquests tres mesos també s'han organitzat diverses exposicions a diferents recintes que es poden consultar al final de la publicació.


  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional