Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

L'Ajuntament torna a rebre el segell Infoparticipa com a reconeixement a la transparència informativa22/9/2020

El web municipal de l'Ajuntament d'Olesa ha estat reconegut com un dels més transparents i accessibles de tot Catalunya. Així ho certifica la Universitat Autònoma de Barcelona qui ha atorgat a l'Ajuntament el Segell Infoparticipa a la Qualitat i Transparència de la Comunicació Pública, amb una nota de 100, la màxima possible.El regidor de Mitjans de Comunicació, Jordi López, va rebre ahir a la tarda el segell infoparticipa en un acte celebrat al rectorat de la UAB, al qual hi va assistir una representació dels 36 municipis de tot Catalunya que enguany han obtingut el 100% de transparència. Amb la presència de la rectora de la UAB, Margarita Arboix, a l’acte també hi va assistir Bernat Solé, conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat; i Armand Balsebre, director del grup de recerca ComSET de la UAB, entre d’altres.

 

Per sisè any consecutiu, l'estudi fet per la UAB al web municipal d'Olesa de Montserrat ha conclòs que compleix amb tots i cadascun dels indicadors de qualitat i transparència (en concret són 48 indicadors), i per tant ha tornat a obtenir el Segell Infoparticipa amb la màxima nota possible. D'aquesta manera, es posa en valor la feina que fa l'Ajuntament per oferir a la ciutadania tota la informació relativa al funcionament del consistori, l'estat pressupostari, l'acció de govern i l'oposició i el retiment de comptes, entre d'altres, a través del web municipal.

 

El regidor de Comunicació, Jordi López, ha agraït el reconeixement i ha destacat que el 100% del Segell Infoparticipa només l’han aconseguit 36 municipis de tot Catalunya, i aquesta dada demostra que, a més de les directrius polítiques, hi ha al darrera la feina del personal municipal , i per tant "és un reconeixement a la feina política però sobretot a la feina del personal tècnic per mantenir la ciutadania informada".

 

Des de la creació d'aquests guardons, amb l'anàlisi de les dades corresponents a l'any 2014, l'Ajuntament ha obtingut el segell en totes les seves edicions, obtentint la qualificació més alta, un 100%, des de l'any 2015 de manera ininterrompuda. 

 

Fes clic aquí per accedir a l'avaluació.


  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional