Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

L'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament d'Olesa donarà la possibilitat de demanar cita prèvia a partir del 24 de febrer14/2/2020

La cita prèvia es podrà demanar per internet, mitjançant el web municipal; per telèfon, trucant al 93 778 00 50 i presencialment a l’Ajuntament, i per a tots els tràmits que ofereix actualment l’OAC. La ciutadania podrà seguir fent tràmits sense cita prèvia a l'OAC, però les persones que tinguin cita prèvia tindran prioritat. A partir del dilluns 24 de febrer, es podrà sol·licitar una cita prèvia per fer tràmits a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat. La cita prèvia es podrà demanar per internet, mitjançant el web municipal; per telèfon, trucant al 93 778 00 50 i presencialment a l’Ajuntament, i per a tots els tràmits que ofereix actualment l’OAC. La ciutadania podrà seguir fent tràmits sense cita prèvia a l'OAC, però les persones que tinguin cita prèvia tindran prioritat. 

 

L’objectiu de la cita prèvia és el d’oferir un servei més eficient, ràpid i còmode, així com adaptat a les necessitats de les persones usuàries, reduint els temps d’espera i canalitzant els fluxos d’atenció a franges horàries de menor afluència de persones. Així ho ha destacat el cap de l’Oficina d’Atenció Ciutadana, Andreu Llusà, que ha explicat que, fins ara, s’atén per ordre d’arribada a l’OAC, fet que origina cues en alguns moments del dia.

 

L’any passat, l’OAC va atendre presencialment 22.706 persones, una xifra que representa una mitjana d’entre 90 i cent persones diàries. Aquest alt volum de persones usuàries fa que, en determinades puntes de servei, es puguin donar situacions d’espera més llargues de les desitjables. Per aquesta raó es considera que el servei de cita prèvia permetrà donar una millor atenció i reduir temps d’espera a fins a un màxim d’uns 10 minuts. 

 

A partir del 24 de febrer es podrà demanar cita prèvia a l’OAC per tres vies:

- A través del web municipal www.olesademontserrat.cat les 24 hores del dia, clicant al banner “Cita prèvia OAC”

- Via telefònica trucant al 93 778 00 50, de 8 a 20 hores

- Presencialment a la recepció de l’Ajuntament de 8 a 20 hores.

 

Per demanar cita prèvia a través del web municipal caldrà:

-       Clicar al banner CITA PRÈVIA OAC. Logo Cita prèvia OAC

-       Escollir el tipus de tràmit que es vol fer.

-       Escollir dia i hora

-       Omplir les dades personals i autoritzar si es vol rebre avís recordatori de la cita al meu correu electrònic

-       Un cop validada la sol·licitud es rebrà al correu electrònic indicat un codi QR amb la confirmació de la cita, dia i hora. Aquest codi QR s’haurà de validar al gestor de torn de l’OAC el dia de la cita.

 

El cap de l’OAC, Andreu Llusà, ha remarcat que és important ser puntual, ja que es pot cridar fins a 10 minuts abans de l’hora concertada. Passats 20 minuts de l’hora concertada, la cita caducarà i no es podrà obtenir el tiquet corresponent. En cas que no es pugui assistir a la cita concertada, es podrà anul·lar la cita també a través del banner “Cita prèvia OAC”.

 

Quant als tràmits per als quals es pot demanar cita prèvia són tots els que actualment ofereix l’OAC:

-        Tràmits Esports: Abonaments piscina, sol·licituds altes i baixes escola esportiva.

-        Cens animals de companyia: alta/baixa cens, llicència d’animals potencialment perillosos.

-        Certificat digital idCAT: Validació/revocació certificat digital,

-        Comunicació crema/foc

-        Obres i activitats: llicències d’activitats, llicències d’obres

-        Padró habitants: alta padró, canvi de domicili, empadronament nadó, volant/certificat padró, altres tràmits del padró.

-        Registre d’entrada documents i registre finestreta única registre altres administracions

 

Les visites concertades s’ofereixen en les següents franges horàries: de dilluns a divendres de 8.30 a 14 hores i els dimarts i dijous de 16 a 19 hores. El mes d’agost, de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30 hores


  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional