Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

L’Ajuntament d’Olesa obre una nova línia d’ajuts per fomentar l’activitat econòmica i l’ocupació9/10/2019

El Consistori ha obert un nou paquet de subvencions amb l'objectiu de fomentar l'activitat econòmica i incentivar les empreses que generin ocupació. Les sol·licituds per accedir a aquestes subvencions es poden presentar fins al 23 d'octubre a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.Ja s’ha obert el període de presentació de sol·licituds per optar a una nova convocatòria de subvencions dirigida a persones que hagin posat en marxa una activitat de caire econòmic al municipi durant aquest darrer any, des de l’1 de desembre de 2018 al 2 d’octubre de 2019. La convocatòria, que té per objectiu incentivar la creació d’ocupació al municipi i contribuir a reactivar-hi l’activitat econòmica, s’afegeix a les diverses accions que ja està duent a terme l’Ajuntament d’Olesa per enfortir el teixit empresarial del municipi.

 

Aquesta és la tercera edició consecutiva d’aquest ajuts de dona l’Ajuntament. L'import de la subvenció està supeditat al nombre de candidatures presentades que superin la valoració mínima exigida fins a exhaurir la partida pressupostària, que és de 15.000 euros. L’import individual màxim subvencionable és de 2.000 euros i no es podrà superar el 50% del cost de l’activitat.

 

Tal com s’explica a les bases reguladores d’aquesta convocatòria, podran optar a les ajudes aquelles persones que hagin iniciat una activitat econòmica o professional al municipi entre l’1 de desembre de 2018 i fins el 2 d’octubre de 2019, que disposin de llicència de nova activitat i no tinguin deutes amb l’administració.

 

Les propostes presentades es valoraran des del departament de Promoció Econòmica i es tindrà en compte la inversió realitzada, les contractacions de personal efectuat i l'existència d'un pla de viabilitat assessorat pel mateix departament. “En el barem de puntuació, es prioritzarà la creació de llocs de treball i també que hi hagi una oferta diversificada”, destaca el cap del servei de Promoció Econòmica, Vicenç Tur.

 

Les sol·licituds per optar-hi es podran presentar fins el dia 23 d’octubre a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), situada a la planta baixa de l’Ajuntament d’Olesa. També es pot demanar assessorament sobre com presentar la sol·licitud així com la redacció de la memòria al departament de Promoció Econòmica, ubicat a l’edifici municipal de Cal Rapissa (carrer Ample, 25) de forma presencial, per via telefònica al 937780050 (extensió 3600), o bé per correu electrònic, a través de l’adreça promocio@olesademontserrat.cat. El termini de justificació de la memòria finalitzarà el 31 de gener de 2020. 

 

Podeu consultar les bases reguladores de les subvencions en aquest enllaç.

 


  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional