Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

L'Ajuntament promou l'esport entre joves de primària i secundària amb la segona edició del Circuit Esportiu Escolar7/10/2019

Des de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Olesa s'organitzen al llarg de tot l’any activitats esportives adreçades a nens i nenes de 6 a 16 anys amb el Circuit Esportiu Escolar i en col·laboració amb els centres educatius i les entitats esportives del municipi. Les jornades van començar aquest darrer cap de setmana i duraran fins el mes de juny.En total son 12 jornades que s’han repartit al llarg de tot l’any en caps de setmana i festius obertes a tots els nens i nenes del municipi de cicle inicial i ESO. Les activitats s’organitzen en horari de matí, de 9 a 14h, a les instal·lacions pròpies de cada entitat, i si no en disposen, a l’espai que s’habiliti. “L’objectiu és potenciar la pràctica esportiva en aquesta franja d’edat amb activitats extraescolars en una jornada esportiva i lúdica gratuïta i oberta a tothom”  explica Toni Grima, tècnic d’Esports de l’Ajuntament d’Olesa.

 

A banda de potenciar l’esport entre els nens i nenes, també es busca donar a conèixer les entitats esportives del municipi perquè els infants que encara no tenen clar quin esport els hi agrada, puguin provar diferents modalitats. “És una oportunitat per  que l’entitat es doni a conèixer en unes jornades de portes obertes i que la canalla, que encara no té clar quin esport és el que més li agrada, pugui provar tots aquells que vulgui” expica el tècnic esportiu.

 

L’any passat, a la primera edició, hi van participar més de 300 escolars i enguany es pretén engrescar a més participants i consolidar l’activitat. A banda de la regidoria d’Esports i les entitats esportives d’Olesa, també hi col·laboren els centres educatius i les AMPES.

 

La primera jornada va ser aquest cap de setmana passat amb la modalitat de gimnàstica i atletisme, però hi haurà de totes les activitats esportives com tennis, tennis taula, taekwondo, pàdel, bàsquet, futbol, futbol sala, ciclisme, patinatge, tir amb arc, twirling, ciclisme o atletisme. La darrera activitat, serà coincidint amb les Festes de Santa Oliva, l’11 de juny, que es farà una jornada multiesportiva al Pavelló Salvador Boada.

 

Per tal de motivar als nens i nenes, s’ha fet un passaport esportiu per a cada participant que se segellarà a cada activitat que realitzi per premiar la seva implicació. Al final de la temporada, al mes de juny, es premiarà als nens i nens que han tingut més participació a les jornades.

 

Podeu consultar al detall el calendari de totes les activitats i descarregar-vos el passaport del Circuit Esportiu Escolar 2019-2020 als documents annexes.


  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional