Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

Olesa celebra la Diada amb sardanes, sopar popular i havaneres a l'Escorxador10/9/2019

La previsió de pluja ha fet canviar d'escenari per a la celebració dels actes, que inicialment s'havien de fer al costat del llac del Parc Municipal.Olesa de Montserrat es prepara per celebrar de manera ben especial una nova Diada Nacional de Catalunya. Un any més, l’Ajuntament ha concentrat les activitats el vespre-nit d'aquest dimarts, 10 de setembre, amb l’objectiu de facilitar que la ciutadania pugui assistir a altres actes previstos per a l'11 de Setembre que es fan fora del municipi. Enguany la celebració de la Diada inclourà ballada de sardanes, havaneres amb rom cremat i un sopar popular. A causa de la pluja, perpò, les activitatsd no se celebraran a la zona del llac del Parc Municipal, sinó a l'edifici de l'Escorxador.

 

Els actes de celebració de la Diada Nacional de Catalunya començaran a les 19.30 h, amb una ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Vila d'Olesa. L’acte central, però, començarà a les 21.15h i consistirà en un sopar popular previst per a un total de 250 persones. El regidor de Festes de l’Ajuntament d’Olesa, Jordi López, ha recordat que aquest sopar multitudinari i popular és una iniciativa que va començar ara fa tres anys amb molt bona acceptació. El menú del sopar l’elaboren establiments de restauració del municipi i enguany es tornarà a mantenir la que va ser una de les novetats de fa dos anys: l’opció de sopar amb productes sense gluten per a persones celíaques. 

 

Després del sopar, a partir de les 23.00h, hi haurà havaneres a càrrec del grup Les Anxovetes i rom cremat per a tothom. El concert està obert a tota la ciutadania, hagi assistit o no al sopar. Està previst que, com s’ha fet els darrers anys, a la mitja part de l’actuació d’havaneres, hi hagi un petit discurs institucional per part de l’alcalde d’Olesa, Miquel Riera, amb la presència de diversos regidors i regidores de l’Ajuntament.


  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional