Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

750 nens i nenes han gaudit de casals esportius en instal·lacions municipals aquest estiu14/8/2019

Cada any, l’Ajuntament d’Olesa convoca un procediment obert per cedir diferents instal·lacions esportives municipals a entitats esportives que estiguin interessades en organitzar-hi casals o campus d’estiu. Enguany s’han celebrat 4 casals esportius, amb prop de 750 nens i nenes inscrits.

 Prop de 750 nens i nenes han participat aquest 2019 als diversos casals esportius i de lleure que s’han realitzat durant el juliol en diferents instal·lacions de l’Ajuntament d’Olesa. Concretament, entre el 26 de juny i el 2 d’agost, els i les menors han pogut gaudir d’una oferta de propostes variada, organitzada enguany per cinc entitats esportives del municipi. Es tracta de quatre casals d’estiu esportius que s’han realitzat en instal·lacions esportives municipals, després d’aconseguir la cessió dels espais a través de la convocatòria d’un procediment obert promogut per l’Ajuntament d’Olesa.

 

Aquest 2019, els casals que s’han realitzat en instal·lacions esportives municipals han estat quatre: l’Escola Esportiva, organitzada conjuntament entre el Club Atletisme Olesa i el club Futbol Sala Olesa;  el Campus d’Estiu del Club Gimnàstica Olesa; el Campus d’Estiu del Nou Bàsquet Olesa; i el Campus de Futbol, organitzat pel club EFO 87. Les instal·lacions esportives municipals on s’han realitzat aquests casals han estat les següents: el Complex Esportiu Salvador Boada, el Camp de Futbol Municipal Les Planes, el Pavelló Municipal de Bàsquet i el Pavelló Municipal Sant Bernat.

 

“La convocatòria que es fa anualment per cedir aquests espais a les entitats i clubs esportius del municipi té per objectiu principal afavorir que tots els i les nens i nenes del municipi tinguin assegurada una oferta esportiva, recreativa i de lleure adequada durant el mes de juliol”, recorda el Departament d’Esports de l’Ajuntament d’Olesa. En aquest sentit, un any més, el departament de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Olesa també ha activat un seguit d’ajudes socials i beques per a famílies amb dificultats per tal que aquest objectiu sigui una realitat.

 

Concretament, amb la convocatòria, l’Ajuntament d’Olesa busca promoure i recolzar els valors de l’esport i de l’educació en el lleure, que considera un element dinamitzador de la cohesió social, a la vegada que contribueixen a la conciliació de la vida personal i familiar. Per altra banda, cal recordar que durant l’estiu, els nens i nenes dels casals esportius també han pogut gaudir de la piscina d’estiu com activitat complementària dels casals, dins dels horaris i dies de l’activitat.


  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional